facebook

Най-смешните поводи за развод

развод

Изображение: Free Digital Photos / smarnad

 

Хората се разделят поради най-различни причини: несходство в характерите, банална изневяра или заради алкохолизма на някоя от половинките. Но понякога причините за развод могат да бъдат наистина абсурдни:

В Япония например основание за развод може да стане неприличната поза на сън на някой от съпрузите.

За абсолютен съдист пък бил признат американецът Даниелсън, който пречел на жена си Бебе да чете детективски романи. Във всяка нова книга, която тя си купувала, мъжът чинно записвал на 30-та страница името на убиеца, с което правел по-нататъшното четене безсмислено. След разглеждане на делото съдията веднага дал на дамата развод заради жестокото малтретиране от страна на съпруга ú.

Британецът Нил Дохарт се развел с жена си заради страстта си към футбола. Както се оказало, жената изпрала ризата му с колекцията от автографи, което било класифицирано от съда като истински акт на вандализъм.

През 2008 г. в САЩ съпруга напуснала мъжа си, след като протезата му (за увеличаване на пениса) се счупила по време на секс.

Зарад ревност към любимото куче на жена си, шампион на много киноложки изложби, немец започнал тайно да храни четириногото с вредни и калорични лакомства. Бедният пес наддал тегло и повече нямало как да участва в конкурси по красота, а съпругата се досетила за подлостта на благоверния си.

През декември 2011 г. 99-годишен италианец подал молба за развод, след като открил любовни писма, които половинката му била писала до любовника си през 1940-а година. След раздялата те са записани като най-възрастните разведени в света.

След красивата си сватба италианска двойка отишла на меден месец в Париж, но веднага след него девойката подала молба за развод, защото прекарала романтичното пътуване в компанията на своята… свекърва. Съпругът взел на медения месец и своята майка, защото просто я обожавал.

Андрей Карпов от Мурманск загубил на карти от свой приятел голяма сума пари и предложил да заложи своята съпруга. Партньорът на Андрей се съгласил и спечелил и този облог. Не е известно дали жената се е съгласила да изплати хазартния дълг на мъжа си, но след този случай се развежда с него и се омъжва наново, именно за другия картоиграч, победил в злополучната игра.

В Канада съпругата има право да поиска развод, ако мъжът ú хърка прекалено силно и смущава нейния сън.

Нигерийски съд не разрешил на жена да се раздели със съпруга си, въпреки оплакванията ú, че пенисът му е твърде голям. Така че големите членове не са основателна причина да разкараш някого.

В Саудитска Арабия жена може да прекрати брака си, ако нейният мъж не ú дава кафе.

Румънка пък решила отново да разкара брачната си халка, защото женихът отказвал да носи бельо.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account