facebook

На коя страна се върти кубът?

интересен тест

Предлагаме ви забавен онлайн тест – можете ли да кажете на коя страна се върти кубът? И така, след като разберете посоката на въртене според вас, вижте какво означава отговора, който сте дали:

забавен тест

Ако мислите, че кубът се върти наляво:

В момента сте доминирани от лявото полукълбо – то отговаря за логическото мислене: математика, реч и език, писане, логика. Периодично (ако искате и всеки ден) може да повтаряте теста, и ако в повечето случаи фигурата се върти на тази страна, то вие имате по-развито логическо мислене. Най сте податливи на аналитичната работа, точните науки и езици.

Ако смятате, че кубът се върти надясно:

В настоящия момент сте доминирани от дясното полукълбо – хората с по-развита дясна половина са по-податливи на емоционалното мислене: възприятията към музиката и живописта, танците, скулптурата, творческото мислене, въображението. Периодично (ако искате и всеки ден) може да повтаряте теста, и ако в повечето случаи фигурата се върти на тази страна, то вие имате по-развито емоционално мислене. По сте склонни към разчупено мислене, съчинение, музика и изкуство.

Според вас кубът се върти и на двете страни:

Бинго! Ако наистина смятате така, значи при вас е еднакво развито както логическото, така и емоционалното мислене. Периодично (ако искате и всеки ден) може да повтаряте теста, и ако в повечето случаи фигурата се върти и на двете страни, то вероятно сте амбедикстър: човек с изключителни способности (които може все още да не са развити) и висок коефицент на интелигентност.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account