facebook

Незабравими участници в “Стани богат”

 Димитър Пенев в Стани богат

Седнеш ли на стола на богатството имаш два варианта – или да си тръгнеш с няколко бона повече, или да станеш за смях. Нека видим някои участници, които оставиха незаличими следи в телевизионната игра:

Пената и Борис Три

Започваме със словесен кофражист номер едно на републиката, човека, вдъхновил припева на поп хита на Михаела Филева “Разбъркани думи кажи ми, на сантриметри близо до мене”  – легендарния Димитър Пенев.  Благотворителното участие на Стратега очаквано мина с няколко митични момента, най-незабравим от които бе начинът по който Пената произнесе името на цар Борис III, а именно – Борис Три. Или ако трябваше да ни го обясни по неговия си, димитърпеневски начин, Борис Три е монархът, който ни е управлявал по време на Две Световна война.

Пак добре, че от екипа не се бяха сетили да сложат пълното име на Негово Величество Борис Клемент Роберт Мария Пий Станислав Сакскобургготски, защото тогава щяхме да станем свидетели на исторически вербален скрабъл. И все пак, Пена, голям си!

Тризначките и деветте малки негърчета

Няма как да подминем изявата и на очаквано добрата комбинация в лицето на тризначките от Благоевград. На въпрос на Ники Кънчев  “Коя е последната книга, която прочетохте?”, трите кули на мисълта отговарят “Деветте негърчета” на Агата Кристи. Като се има предвид високия процент на смъртност сред африканските деца, би било проява на лош вкус да попитаме къде отиде десетото, затова учтиво ще замълчим.

Друг ключов момент в участието на блондинките е, когато на въпроса “За кое същество се твърди, че е превзело цялата планета – от високите върхове до най големите дълбини?” те подминават избождащия очите верен отговор “Човек” и се насочват към свръхнелогичното “Охлюв”. Еврика! Чак сега разбрахме откъде идва народният лаф “Тоя па се е надул като охлюв на Еверест!” (б.р. – естествено, няма такъв израз).

Подсказване с кашляне

През 2001 г. британският майор Чарлз Играм печели 1 млн. лири от тамошния еквивалент на играта, наречена “Кой иска да бъде милионер”. В залата заедно с победителя са неговата съпруга и негов приятел. След внимателно преглеждане на записа продуцентите на шоуто разбират, че близките на Играм през цялото време са му подсказвали чрез тихо прокашляне. В крайна сметка тримата са осъдени на 18 месеца условно. Възможно ли е подобен опит за измама да се случи и в България? Вижте видеото и ще разберете.

Пожар от светулки

Ако вярваме на този участник, Прометей е открил огъня, като просто е гепил бурканче със светулки.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account