facebook

Необясними снимки

Вече няколко десетилетия мнозина си блъскат главите над тези снимки. Те изобразяват явления, които трудно могат да бъдат изтълкувани от здравомислещ човек. Навярно няма да повярвате, но от сега да си знаете – те не са обработвани с Photoshop!

“Летящите огньове”

огньовете на Хесдален

От 1981 г. до днес в норвежката долина Хесдален отново и отново внезапно се появяват внезапни причудливи огньове. До сега учените не са стигнали до консенсус в обяснението откъде идват огньовете. Това са т.нар. “Огновете на Хесдален”, които се появяват едва за няколко секунди или минути и изчезват. Явлението често сменя цвета, интензитета и големината на пламъците, но наистина е невероятно зрелище!

Лунна пирамида

пирамида на Луната

Тази снимка е направена на повърхността на Луната по време на мисията на “Аполо 17” през 1972 г. Първоначално си помислили, че снимката е просто некачествена, “осветена”, но след обработка на контрастите открили, че на нея е изобразена фигура, подобна на пирамида.

Мобилен телефон на филм на Чаплин

необясними снимки

Много неясно изображение, което крие голяма мистерия. Ще познаете ли каква? Това е снимка от премиерата на филма с Чарли Чаплин “Цирк” от 1928 г. Погледнете към жената, за която се смята, че държи уж слухов апарат. Не ви ли напомня мобилен телефон? Нима пътуването във времето наистина съществува…

Призрак на снимката

снимка призрак

Снимка на борда на военния кораб “Дедал”, 1919 г. Известният ескадрон на сър Годард, воювал през Първата световна. Погледнете към задния план. Виждате ли лицето? Това е механикът Фреди Джаксън. Проблемът е там, че малко преди деня, когато е направена тази снимка, Фреди бил загинал. Снимката, която вие в момента гледате, дори е снимана в деня на погребението му. Може и да не вярвате в привидения, но те явно вярват във вас.

Загадъчният космонавтнепознат космонавт снимка

През 1964 г. по време на разходка в залива Фолуей Сорт баща решава да фотографириа своята малка дъщеричка. Интересното е, че наблизо не е имало никого, когато той щракнал с фотоапарата. А резултатът бил налице: на заден фон се вижда непознат в костюм на космонавт. Невероятно!

И още призраци

снимка с призраци

Тази снимка направил капитанът на кораба “Уотъртаун” през 1924 г. На нея с виждат някакви неясни очертания. Тези неясни очертания, приятели, са… призраци. Известно е, че двама членове на екипажа загинали при трагични обстоятелства. След този инцидент двамата вечни пленници на “Уотъртаун” още дълго следвали безмълвно кораба ден след ден, докато най-вероятно не изпълнили своето предназначение. Нека почиват в мир.

Новото начало на Купърс

загадъчна снимка

Когато семейство Купърс позирало за това фото през 1950 г., дори не можели да си представят какво ще открият по-късно. Те просто се преместили в тази къща и по всичко изглеждало, че започват нов живот. Но шокът се промъкнал незабелязано! Какво е това нещо на снимката и откъде се е взело, никой не знае…

Морското чудовище от остров Хук

морско чудовище

Появата на тази снимка през март 1965 г. развълнувала извънредно аудиторията. Мнозина повярвали, че на остров Кук има морско чудовище. Тогава все още не е имало “Фотошоп” и фотографията на Роберт льо Серек предизвикала много спорове.

Пътешественик във времето

пътешественик във времето

“Хипстър-пътешественик във времето”. Забележете непознатия мъж, който се отличава коренно от тълпата. Стилът му на обличане не отговаря на модните тенденции от 1941 г. – снимката е направена точно тогава при откриването на моста Саут Форк в Канада.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account