facebook

Неодушевените предмети готвят заговор срещу хората

предмети от битаХрумвало ли ви е някога, че от много, много време насам предметите кроят заговор срещу хората? Със сигурност това ви звучи като бълнувания на някой лунатик, но само си спомнете колко пъти не сте откривали някоя вещ на мястото на което сте я оставили; колко пъти кухненският нож, който владеете до съвършенство, нарязва пръста ви, вместо зеленчука; колко пъти сте губили по необясним начин по един чорап, въпреки че сте сигурни, че чорапът беше в коша за пране…

Така че, ако се замислите, ще разберете, че всички доказателства за заговор на неодушевените предмети срещу хората са налице. Това явление се нарича резистенциализъм, като терминът е предложен от австралийския детски писател Пол Дженингс. Дженингс отдавна разбрал, че на Земята в продължение на стотици години тлее тиха и незабележима, но брутална война между хора и предмети от бита. Тук е моментът леко да се постреснете – всяка година по света изчезват безследно 42 милиарда лъжички за чай! Къде ли са и дали не ни дебне опасност от нашествие на лъжички?

Следващият път когато трябва да боравите с домакински уреди бъдете внимателни: заобградени сме от хитри и безмилостни врагове.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account