facebook

Нещата, които всеки прави, щом остане сам вкъщи

лежащ на дивана човек

Когато не живееш сам, понякога ти се прокрадват мисли от типа “По дяволите, защо всички не отидете някъде?!” И сякаш в отговор на молбата ти, вселената ти дава минута на спокойствие и самота. И тогава идва времето, в което, ако си мислиш, че ще се държиш както обикновено, грешиш:

Първото нещо, което правиш, е да си свалиш панталоните и да се разхождаш по бельо без значение каква е температурата в дома.

Влизаш от стая в стая с танцова стъпка. Лунната походка е точно това, което ти трябва, за да се добереш от хола до кухнята.

В края на краищата, си взимаш душ на отворена врата и си пееш любимите песни под душа с пълно гърло. Къпането ще ти отнеме около 45 минути, защото няма кой да те спре.

Всичко, което ще се яде, се яде директно от опаковката/тенджерата. Ако не е в тенджера или друг съд, може да бъде направо изядено още от хладилника. По този начин заприличваш на енот, който се рови в боклукчийско кошче.

Започваш да водиш все по-сериозни беседи със своя домашен любимец. Всеки път, когато той влезе в стаята, казваш: “О, я виж ти кой е дошъл при нас!”

гиф кефещ се човек

Наслаждаваш се на всяка минута на своето единачество и правиш всичко онова, което не може да правиш, когато всички са си вкъщи. Да пиеш мляко от бутилката – безценно!

В крайна сметка ти става скучно и започваш да гледаш безполезни видео уроци в youtube.

Дори да имаш важни неща за вършене, се убеждаваш, че да поиграеш видеоигри за един час не е голям проблем. Четири часа по-късно осъзнаваш, че това не е било добра идея.

Ако имаш съсед по стая, започваш да разглеждаш и проверяваш неговите вещи. Няма да откраднеш нищо, просто искаш да ги поразглеждаш.

Накрая, когато окончателно си се насладил на единачеството си, ти става безкрайно скучно и започваш да пращаш съобщения на близките си от рода на: “?!!? Ей, какво правиш? Кога се връщаш?”. Признай си, че не искаш вече да си сам.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account