facebook

Нещата, които не забеляза в “Под прикритие”

Под прикритие

От толкова гледане отново и отново на любимия ни сериал няма как да не забележим и онези детайли, които на пръв преглед не правят впечатление. Сега ще направим разкритие на гафовете и забавните моменти от “Под прикритие” – защото ученик без въшки и сериал без гафове няма!

Грешният файл

В епизод 9 от Сезон 5 Ерол праща на Мартин видео доказателство за убийството на един от полицаите. Файлът с доказателството обаче е в jpeg формат (формат за картинки), а всъщност изпратеният файл е видео клип…

под прикритие факти

Женско ЕГН

В следващия епизод Ерол Метин отваря досието си по внедряването като служител под прикритие. Ясно се вижда ЕГН-то му – 8605162019. ЕГН-то е грешно, защото предпоследната цифра, указва пола на лицето и тя е четна за мъжете и нечетна за жените. Тоест, според ЕГН-то си Ерол трябва да е от женски пол. ;)

Ерол Метин Под прикритие

Димитър Митовски – каналджия

Димитър Митовски под прикритие

В последния епизод на сезон 3 Джаро се опитва да се измъкне зад граница. Като един от основните каналджии, които могат да го преведат, е представен самият създател и продуцент на “Под прикритие” Димитър Митовски.

В първи сезон като Боби, в пети като Рони

Рони под прикритие

В сезон 1 бандата трябва да разбие един банков трезор. Помощници са им две момчета от “Люлин” – Боби и Тафо. В ролята на Тафо е актьорът Христо Петков, но образът му е епизодичен и той повече не се появява…

Или поне не се появява до сезон 5, в който отново виждаме Христо Петков – Куката припомня на Иво Андонов случая с обира и казва, че Тафо всъщност е известен като Рони и е бивш рейнджър от Френския легион в Афганистан. Рони бързо се превръща в новата дясна ръка на Иво Андонов.

Умрял невредим

под прикритие гафове

След полицейска акция контрабандният бус, в който са Ерол и негов спътник, пропада в бездна и е буквално сплескан. Макар и целият в кръв, Ерол оцелява и бива спасен от Иво Андонов. Докато Андонов изважда окървавения Ерол от буса, виждаме, че спътникът му е умрял, но по него няма капка кръв! На това му се казва странна смърт.

Номерът на комисар Попов

Иво Андонов

В трети сезон бдителните зрители разбраха и телефонния номер на комисар Попов. В една от сцените Иво Андонов продиктува пълния номер на Попов (0844/304-309) на корумпиран митничар. Разбираемо е защо създателите на сериала са използвали несъществуващ номер…

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account