facebook

Не влизай в тези сайтове на работа

Внимание! Тези сайтове водят до зарибяване!

Стани алхимик

сайт алхимик

littlealchemy.com – Ето един сайт за феновете на книгите и филмите за Хари Потър. С помощта на прости манипулации може да получите атомна бомба, вулкан и дори бойлер. Всичко започва с добавянето на няколко прости елемента. Сайтът е на английски и е подходящ за деца.

Сделать всё хорошо

интересен сайт

button.dekel.ru – Ако в живота ви всичко е наопаки, посетете този руски сайт. Натиснете магическия бутон и всичко ще се оправи. Пробвайте сами…

Границата между съня и реалността

интерактивен сайт

www.ro.me – Ако искате да се потопите в нещо, намиращо се между две гранични състояния, то тои сайт е само за вас. Това е един интерактивен проект, показващ най-новите уебтехнологии като WebGL в модерен браузър като Google Chrome. Пригответе се за приключение през три различни свята.

Принцът на Персия

Принцът на Персия игра

freeonlinegames.com/game/prince-of-persia – Игра, която отдавна си завоюва позицията на абсолютна класика в своя жанр. Управлението е много лесно (само със стрелките), скача се с натискане на клавиша за интервал. Готови ли сте за една смъртоносна авантюра?

Градим кубчета

течен куб

mrdoob.com/lab/javascript/webgl/voxels_liquid/index.html – Отлично място за отдих. Не ангажира много време, а доброто ви настроение ще се увеличава паралелно с кубчетата.

Властелинът на кръгчетата

кръгчета

cesmes.fi/#balls2 – Тук ще се изправиш срещу няколко големи, разноцветни кръгчета. И когато цъкнеш върху някое от тях, кръгът ще започне да се дели на по-малки кръгчета, които от своя страна се разделят на още по-малки. Зарибяващо е.

Изпрати Мечо на път

необичаен сайт

senddabear.com – Предстои ви да решите съдбата на жълтото плюшено мече: трябва да решите в коя част не земното кълбо да го изпратите. За целта е нужно само да напишете името на дестинацията и след миг Мечо ще бъде опакован и отпратен към посоченото място.

Мечо няма да отсъства дълго. След кратко време ще се върне от командировката си и ще видите какво му се е случило по време на пътуването. Явно майка му го е родила в понеделник, защото никак не му върви. Но няма да говорим за нещастията му, уверете се сами.

Котки, които приличат на Хитлер

котки Хитлер

catsthatlooklikehitler.com – Името на сайта говори за себе си – тук са събрани снимки на котки, които приличат на Хитлер (kitlers). Снимките са изпратени от собствениците им, а под всяка снимка може да се коментира приликата между опашатите и немския диктатор.

Интересното е, че в сайта има секция, в която можете да изразите хейта си към подобен род сайтове и към котките като цяло. Всички мнения се публикуват на видимо от всички място.

Той танцува, ти го ръководиш

сайт танц

http://theuglydance.com – Супер позитивен флаш сайт, който ще подари на вас и приятелите ви много весели минути. Като всичко гениално и това е просто. Под огнена музика танцува танцьор, който трябва да ръководите.

Можете да създаете свой свобствен танцьор, да сложите своя снимка или снимка на някой френд или каквато и да е друга фотография. Главата избирате сами, а за тялото имате четири варианта.

5 разлики

открий разликите

spot-the-differences.com – Играта е проста: 2 картинки, трябва да откриете 5 разлики и да кликнете върху тях с мишката. Времето е ограничено, затова понякога може и да не успеете.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account