facebook

Новите маркототевци

Няколко истории за каръци, които ще ви учудят или най-малкото ще ви накарат да си вържете червен конец на китката.

Мъж си поръчва проститутка, идва жена му

мацкаБургазлията Н.К. (38 г.) изтрепа рибата, след като си поръчал жрица на любовта за 300 лева и на вратата на любовната му квартира позвънила… жена му Надя (31 г.)  След първоначалния шок двамата съпрузи веднага се “захапали” един друг с взаимни обвинения за това кой колко помага за семейния бюджет, кой е мухльо, лека жена и т.н. След конфузната случка най-вероятно семейството се разделило.

 

 

 

 

 

 

Крадец отмъква торба с боклук

чувал с боклукКрадец от пловдивско село се промъкнал скришом до местна бакалия и доволен забелязал няколко чувала, които според него били пълни с храна. Разбил витрината, грабнал най-големия чувал и нарамен като Дядо Коледа, офейкал. Не след дълго обаче бил спипан с тежкия товар от ченгетата, които веднага проверили какво има в чувала. Слисаният обирджия нямал разумно обяснение какво прави посред нощите със сума ти боклук. А можеше да каже, че внезапно се е включил в кампанията “Да изчистим България”.

 

 

 

 

 

Карък разбива “Ламборгини” 6 часа, след като го е спечелил

ламборгини

Да спечелиш “Ламборгини” е сбъдната мечта за много хора по света. Това щастие осенило шофьорът от ЮТА Дейвид Доп, който спечелил голямата награда от уеб сайт. За съжаление на горкия Дейвид той разбил супер возилото си на магистралата, едва 6 часа, след като мъ връчили ключовете. Според щастливеца-неудачник вината не е в него, но полицаите установили, че водачът се движил със скорост над допустимото. Добрата новина за Дейв била, че все пак колата имала застраховка.

Корейка пробва 771 пъти да вземе книжка

скоростомер

68-годишната корейка мадам Ча показа, че има невъзможни неща, след като се е проваляла на шофьорски изпити цели 771 пъти. Упоритата ентусиастка до момента е пръснала близо 3600 долара, за да вземе тапията, но невъзможни се оказват листовките, на които така и не успява да събере необходимия брой точки.

Най-големият карък в света

змия

Американецът Джон Уейд Егън се самопровъзгласи за най-големия карък в целия свят. В сериозното си откъм неудачи CV янкито включва това, че е поразяван от мълния, докато приказва по телефона си, облегнат на метална мивка. Супер нещастникът добавя и че преди години е ограбен и затворен в багажника на таксито си, че през 2008-а е ръган в гърдите с месарски нож, а година по-късно е ухапан от две змии… едновременно. Има основания за претенции.

Три пъти за нещастие

лада

Пишман крадец от село Ковачево влезе в хрониките, след като за няколко часа задигна три коли и… една жена. Докато бил на гости в село Хлябово, в ранните часове на събота 18-годишният П.Р. решил да се прибере до вкъщи, като открадне незаклщчен “Опел”. Малко преди Полски градец обаче изгубил управление над колата и се озовал в крайпътната канавка. Тогава апашът тръгнал пеша до селото, а в Полски градец  пред очите му попаднал ГАЗ “69” – също отворена и с ключове в контакта. Наглецът свил и нея, но по пътя горивото му свършило и аха-аха тръгнал пак пеша. В собственото си село младежът решил да се пробва за трети път, когато видял “Лада” с незаключена задна лява врата. След като свързал кабелите като на кино, той отпрашил, този път към новозагорското село Новоселец. По някое време видял, че отзад седи уплашената жена на собственика, която до този момент си мислела, че я вози мъжът й към близкото заведение. Каръкът-крадец оставил жената насред пътя и подкарал към близкото село Пет могили. На връщане към родното си Ковачевци бил арестуван.

Крадец се дъни заради фейсбук

компютърен крадец

Ако все още не сте разбрали, че фейсбук е наркотик, ще го разберете, като научите за историята на 19-годишния американски обирджия Джонатан Паркър. Момчето влезнало да ограбва чужда къща, но бил спипан, защото по средата на обира решил да провери профила си в социалната мрежа. Жената, чиято къща плячкосвал, решила да подаде сигнал в полицията, щом видяла, че статусът й е онлайн. За капак младежът бил лесно хванат от полицията, след като дори бил забравил да си излезе от профила…

 

 

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account