facebook

Някои от най-интересните сайтове в нета

 Хвърляме ръкавица на домашната и офисна скука с тази презентация на някои от най-интересните сайтове в глобалното село:

Вторник ли е?

вторник ли е

Някой ербап уебмастер е задоволил една от най-належащите потребности на съвременния човек, а именно винаги да знае дали днес е вторник. Ако имаш колебания кой ден станахме, може да отидеш на http://www.studentology.net/tuesday/   и да се информираш от първа ръка. Ако е вторник, на сайта пише “Yes”, ако е друг ден, пише “No”. Гениално, Уотсън!

Пуканйееее

пукане на балончета

Казват, че пукането на балончета може да успокои и най-разгневената душа в ада. И всеки, който е пукал балончета на опаковки от полиетилен, може с две ръце да се съгласи с правотата на това твърдение.

Благодарение на нашето момче Джон Атанасов вече не е задължително да си купим нов уред, за да задоволим дяволчетата в нас, които искат да пукаме ли, пукаме, а може да го правим и по компа на адрес http://www.snapbubbles.com/. Задължително условие, за да бъде максимален кефът от заниманието, е тонколоните да бъдат пуснати.

Където хубавите неща се случват

images

Wherecoolthingshappen.com е фото блог, посветен на вдъхновяващи събития от света на изкуството, пътешествията, лайфстайла, модерните джаджи и почти всичко от живота, което предизвиква ефекта “Уау!”. Снимките тук обхващат целия спектър на човешкия опит от чалъмите за приготвяне на суши, та чак до поглед отвътре към сървърните ферми на гугъл. Вундаба!

 Щрак, Марийке, на портрет! На неловък портрет…

неловка семейна снимка

Ако човек влезе в www.awkwardfamilyphotos.com/ ще си помисли , че всяка сутрин хиляди семейства от цял свят  стават с идеята как да се увековечат на семейна снимка по възможно най-неловкия и странен начин и да я пратят в едноименния сайт. Разгледай богатата галерия от крейзи фотоси и ще се убедиш защо тази страница е такъв хит в интернет. И стискай палци да не видиш и твоето семейство там някой ден…

Запечатано с… повръщано

verygross.com

Verygross.com e  чалнат адрес, на който се предлагат доста необичайни услуги. А именно да изпратиш интерактивно повръщано, сополи и други гадорийки на свой приятел, враг, роднина или шеф. Е, време е да разбереш колко гаден може да бъдеш…

Вярваш ли в призраци?

призрак

А страхуваш ли се от призраци? Тогава за нищо на света не влизай в http://ghost-pictures.org/ ,защото там е събрана огромна колекция на снимки на призраци и ред други забавни нещица. У-у-у-у-у…

 Тя е само цвят лилав

лилаво

Май ще трябва да сменяме заглавието на публикацията, защото следващия сайт, който ще презентираме е www.purple.com/. А това е една много лилава и много безсмислена страница. Сори.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account