facebook

Няколко признака, че е време да си кажете “Стига!”

Елена Йончева

Помните ли оная реклама, в която Елена Йончева ни рекламираше кисело мляко и отсече “Казах си стига!” Е, може би е време и вие да си кажете “Стига!”, ако се припознаете в думите по-долу:

1. Станали сте прекалено чувствителни към критика, а в същото време самите вие често критикувате другите.

2. Не искате да научите нещо ново. По-скоро бихте ремонтирали стария си телефон, отколкото да се опитате да разберете функциите на новия модел.

3. Често казвате “А преди години”, като с носталгия си спомняте за старите времена.

4. Готови сте с ентусиазъм да говорите за нещо, въпреки скуката в очите на събеседника. не е важно, че той всеки момент ще заспи, важното е че на вас ви е интересно това, което говорите.

5. Започнали сте да разсъждавате по въпроси, по които никога не сте били компетентни. Например за политика, икономика, поезия или волейбол. Струва ви се, че толкова добре владеете въпросите, че още утре може да станете премиер на държавата, да работите като литературен критик или селекционер на националите.

6. От два филма – произведение на култов режисьор и популярна киноновела/детективска – ще изберете второто.

7. Смятате, че другите трябва да се адаптират към вас, а не обратното.

8. Все повече неща в живота ви са съпроводени със съответните ритуали. Например, не може да изпиете любимото си кафе в друго, освен в любимото ви кафене, не храните преди това котката и не прелиствате сутрешния вестник. Загубата дори на един от тези елементи, ще ви извади от коловоза за целия ден.

9. Трудно ви е да се съсредоточите, когато четете нещо сериозно или пък научна литература. запомняте трудно и едва разбирате прочетеното. Днес можете да прочетете половината книга, а утре да я забравите от нейното начало.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account