facebook

Омаскари съседа! Странни предложения за работа

мъж с лаптоп

Снимка: pixabay.com

Като жители на държава, в която всяка магистрала друса и е пълна с дупки, знаем отлично колко е трудно да намериш човек, който да ти свърши работата. А колкото по-специфична е работата, толкова по-малко става ситото. Не е ясно колко кандидати е имало за обявите за работа, изложени по-долу, ясно е само, че те буквално изумяват:

Собствени пари – мечтата на всеки

“Трябва да се разработи дизайн за книжни банкноти с номинал 50, 100 и 500 рубли. Нивото на сложност на рисунката е не повече от 30% на съвременната банкнота на еврото. Желателно е кандидатът да има опит в подобна работа.

Нарисувай ми грозник

“Здравейте! Нужна ми е карикатура, нарисувана по снимка. Ситуацията е следната: Съседът-пепелянка, който живее отгоре, наводни апартамента си и сега водата тече при мен! Освен това, вчера сутринта върху тавана ми се появи цепнатина и това не ми харесва много-много!

Но вместо да ми помогне да си оправя тавана, като видя цепнатината, той започна да се хихика като кон!!!

Във връзка с гореизложеното, аз, като възпитан човек, искам във високохудожествен стил да му кажа какво мисля за него!

Затова ми е нужна карикатура на гореописаната персона (представям снимка на хитрата му, подла, лъжлива и самовлюбена муцуна), такава, че да не ме е срам да я разпечатам и разлепя навсякъде из района!

И всички, които го знаят, да го познаят моментално на карикатурата (плюс това там ще има подпис с пояснение). Карикатурата трябва да бъде такава, че хората да се смеят на нея и да отразява неговата подла същност, разбира се!

Който може да се заеме и нарисува такава карикатура по снимка, да пише! Да не е скъпо, моля!!!”

И вие ли не обичате вълшебници?

“В този тъжен ден
ми трябва човек,
който е свободен,
който иска да заработва,
който не обича вълшебници и числото 146,
има линеен интернет
и свободно време”.

Извинение пред жена в писмо

“Значи, приятели-копирайтъри, при мен трагедията е сериозна. Нужно ми е красиво писмо с извинения, грамотно съставено, съдържащо такива мисли: аз се поправям, всичко ще бъде наред, обичам те. Задачата е нестандартна. Трябва ми човек, който вече го е правил, желателно е да е момиче. Не е важна дължината. Важно е да сработи”.

Размяна на счупени носове

“Трябва да се намери човек в Сантк Петербург и да му се нанесе силен удар в носа. Желателно е да има фрактура на носа. Ефективно съпротивление от негова страна е малко вероятно.

Имам трите му имена, снимка, място на учене, месторабота, телефонен номер, акаунти в социални мрежи.

Причина – изтърва срока за изпълнение на следващ етап от проект (вече няколко месеца), “замрази го” – с крайна неохота отговаря на съобщенията. Взел е частично капаро.

Възможен е бартер, ако имате нужда да се счупи носа на някой от Лвов (Украйна).”

Могъщата вода от тоалетната чиния

“Много ярък текст за за могъща вода. За реклама на тоалетни чинии под музиката на Глинка или Шуберт, нужен е текст, звучащ крайно нескучно, женски  глас, лиричен и разказващ метафорично за чудесните потоци, омайващи и чудно преобразяващи всичко наоколо или не всичко, но определено трябва да звучи секси и свежо. Вашата задача е само текста, за тоалетната чиния ще кажа на други”.

Продавам крава

“Трябва ми текст, не по-дълъг от страница, който да накара читателя да си купи крава. Черно-бяла, спокойна, послушна. Млякото е много маслено, дава по 12-15 литра, прекрасно става за извара и сметана. Задачата е да се продаде кравата. Целевата аудитория са селските жители, преимуществено жени на възраст от 35-55 години.”

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account