facebook

Онлайн тест: избери рисунка на дърво

 

Трябва да изберете дървото, което най-много ви харесва. Не се замисляйте, заложете на своята интуиция. Запомнете номера на дървото и го открийте в текста по-долу. Съвпада ли с вашата представа за себе си?

тест дървета

Рисунка 1 – щедър и морален

Стремите се да ставате все по-добри. Имате високи амбиции и стандарти. Работите усърдно, но не сте егоист. Работите, за да може светът да стане едно по-добро място. Обичате, докато не ви наранят. А след това… не спирате да обичате. Малцина са тези, които могат да оценят по достойнство всичко, което правите.

Рисунка 2 – забавен и истински

Вие сте отзивчив човек, който обича да се грижи за другите.Вярвате в честната работа и с лекота си вършите задълженията. Имате добър характер. Умеете да печелите хорското доверие. Вие сте цветен, бърз и остроумен. Вие сте инакомислещ, винаги имате да разкажете нещо интересно за разказване.

 Рисунка 3 – умен и замислен

Вие сте отличен мислител. Вашите мисли и идеи са най-важното. Обичате да обмисляте своите теории и възгледи насаме. Интроверт сте. Никога не сте повърхностен. Прекарвате много време, размишлявайки върху морала. Опитвате се да правите това, което смятате за правилно, дори голяма част от обществото да не е съгласна с вас.

Рисунка 4 – проницателен и философски

Вие сте уникален, единствената от своя вид душа. Като вас няма никой друг, няма дори подобен на вас. Вие сте интуитивен и малко причудлив. Често не ви разбират и това ви наранява. Имате нужда от лично пространство. Вие сте човек, който отчетливо вижда тъмните и светлите страни на живота. Много сте емоционален.

Рисунка 5 – уверен и доминиращ

Вие сте особено независим. Действате на принципа “Направи си сам”. Разчитате само и единствено на себе си. Знаете как да бъдете силни за себе си и за хората, които обичате. Знаете какво искате и не се боите да се борите за него. Единственото, което искате е хората да бъдат истински с вас.

Рисунка 6 – добър и чувствителен

В чудесни отношения сте с околните. Имате много приятели и обичате да правите живота им по-добър. Имате топла и светла аура. Хората се чувстват изключително спокойни във ваше присъствие. Всеки ден мислите как да станете по-добър. Искате да бъдете интересен, проницателен и уникален. Нужна ви е любов повече, отколкото на всеки друг на света. Готов сте да обичате дори тези, които не ви отвръщат с любов.

 Рисунка 7 – щастлив и невъзмутим

Вие сте чувствителен, разбран човек. Слушате внимателно и без убеждения. Вярвате, че всеки човек има свой собствен път в живота. Лесно приемате събития и хора. Стресоустойчив сте, рядко се безпокоите. По принцип сте доста отпуснат. Винаги прекарвате добре своте време, при това без да се отклонявате от своя път.

Рисунка 8 – очарователен и енергичен

Вие сте весел, забавен човек. Намирате се в хармония със света. Спонтанен сте. Винаги пълен с ентусиазъм. Винаги сте “За!”, особено ако става дума за някое приключение. Често удивлявате и шокирате хората. Но каквото и да правите… оставате себе си. Всичко ви е интересно, увличате се по всичко с лекота. Ако нщо ви интересува, не г оставяте, докато не го изучите в детайли.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account