facebook

Ох, тези задръствания

новородено

Приятелка раждала в престижна болница.

Раждала за първи път, сама. Преди това дълго мислела: да извика ли мъжа си на раждането или да го избави от тези мъки. Накрая решила: “Ще раждаме заедно”. Мъжът се прибрал от работа, спешно се преоблякъл, втурнал се в отделението и бегом в родилния блок, който му указала мед сестрата.

Жената крещяла толкова силно, че докато я хващал за ръка, мъжът се постарал да вземе и сее си в ръце, защото зрелището наподобявало “Warcraft”.

Мъжът се молел, затварял очи и стискал ръката на жената. Накрая се родило момче. Вярно, бащата се удивил, че било момче… През цялото време с жена му чакали момиче. Той взел малкия на ръце, както се полагало, заплакал и поискал да прегърне жена си.

Жената си свалила шапката, протегнала ръце, за да вземе младенеца. И тук мъжът изпаднал в истински шок. Той виждал за пръв път тази жена, която така нежно гледала своето малко щастие и не вярвал на очите си. Комедия от грешки.

Оказало се, че неговата жена по това време раждала в съседния блок. Медсестрата просто объркала татковците, добре, че не и децата. :)

И най-хубавото е, че героите на тази история имат чувство за хумор. “Лъже-мъжът” станал кръстник на бебето и издържал изпитанието (в крайна сметка успял да бъде на раждането на жена му в съседния блок), а истинският мъж, както се оказало, закъснял, бил хванат в задръстване и дошъл, едва когато всичко вече било свършило.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account