facebook

Полезни google услуги, които вероятно не знаете

Да видим кои са по-малко известните, но полезни услуги на търсачката:

Google Body

гугъл боди
Проектът Google Body  е зашеметяваща визуализация на човешкото тяло, която може да бъде безценна както за студенти по медицина, така и за всички любознателни хора. С помощта на тази услуга можем да пътешестваме през човешкото тяло, започвайки от външната конструкция, и да навлизаме все по-дълбоко и по-дълбоко до най-малките капиляри на кръвоносната система и нервните окончания.

 

Google Person Finder

гугъл услуги
Google Person Finder е създаден като средство да се даде възможност на хората да осъщетвят връзка с приятели и роднини след природни и хуманитарни кризи. Проектът е разработен след атаката срещу Световния търговски център през 2001 г. и е част от една по-широка система за антикризисни реакции от Google.

 

Google Cultural Institute

гугъл музеи
Ето нещо за любителите на изкуството и културата. Този проект предоставя възможност за запознаване с хиляди експонати и колекции от музеи и архиви от цял ​​свят. Като част от мисията си по организиране на световната информация Google е направила безценна изложба на съкровищата от световната култура, които могат да се посетят от всеки в интернет.

 

Music Timeline

гугъл музика
Може и да не е най-сложният проект на компанията от техническа гледна точка, но от гледна точка на визуализацията Music Timeline е просто страхотен. Тук ще видите популярността на музикални, сравнение един с друг, от 1950 г. насам. Освен това, можете да се запознаете с имената на най-популярните изпълнители в различни години и с техните албуми.

 

Google Trends

гугъл трендс
Искате ли да разберете кои са най-популярните трендове на нашето време? Искате ли да се сравни популярността на различните марки, продукти и артисти? Тогава определено трябва да отбележите тази услуга във вашите отметки, защото тя знае повече от много други.

 

Google Helpouts

гугъл хелпаутс
Последната google услуга в този обзор има за цел да помогне на хората да получат съвети и консултации от експерти в съответната област. Google Helpouts предлага видео уроци по теми като изкуство и музика, компютри и електроника, кулинария и здраве. Все пак, струва си да се отбележи, че много от тях са платени.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account