facebook

Предсказанията на Нострадамус за 2016 година

Нострадамус

И до ден-днешен мнозина се интересуват от предсказанията на Нострадамус. За едни неговите пророчества са неясни и мъгливи, за други – те се сбъдват със сензационна точност. Предсказанията на Нострадамус за 2016 година не вещаят спокойни дни. Сред тях има природни катаклизми, междудържавни конфликти… Дали ще се окажат верни?

Предсказателят говори за раждането на уродливо бебе като знамение за всичко лошо. А началото ще бъде поставено от Изток. Хора в чалми ще започнат жестока, кръвопролитна война едни срещу други. Тя ще бъде толкова ужасна, че другите страни няма как да останат встрани. Десетки държави ще се включат в тази кампания….

2016 – годината на Огнената маймуна. Нострадамус предсказва масови преселения на хората на север. Тяхното бягство ще бъде причинено от изпепеляващи, огнени лъчи. Възможно е предсказателят да е имал предвид химическото оръжие.

В края на годината ще се случи произшествие, което ще доведе до конфликт между християнския и ислямския свят. Вследствие ще възникне война, която ще продължи 30 години и след нея ще остане само една религия. Коя не се уточнява…

Друг проблем за човечеството през 2016 ще бъдат стихийните бедствия. Мощно торнадо в САЩ ще разруши до основи не един голям град. Русия ще бъде обхваната от големи пожари. Силни дъждове ще залеят страни от Европа. В резултат под вода ще отидат части от Великобритания, Италия, Чехия и Унгария.

Човечеството ще започне да изследва световните океани и ще се стигне до построяването на първия град на дъното на океана.

Медицината ще достигне ново ниво в сферата на отглеждането и трансплантацията на органи.

Повечето предсказания обрисуват ужасни картини в бъдещето. Ще се сбъднат ли думите на Нострадамус, предстои да узнаем. Но силата на всяко предсказание е в това, че у хората се появява шанс да променят бъдещето си. Какво ще бъде бъдещето зависи от нас. Каквото и да правите днес, мислете и за утрешния ден.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account