facebook

През XVII век в Лондон върлувал маниакът Пошляпващия Том

сексуален маниак

През 1680 г. в Лондон бродел маниак, който разгневявал с лудориите си всички благочестиви граждани: той се втурвал неочаквано към разхождащи се по улицата жени, повдигал им роклите и ги пошляпвал по задните части, извиквайки “Spanko!”(от англ.  “spank” – “пляскам, пошляпвам”). Затова и лондончани му лепнали прякора Пошляпващия Том.

Най-често той “обработвал” жертвите си с ръка, но понякога се случвало и с тояга. Атаките му били много бързи и ставали буквално за части от секундата – докато наплясканите жертви осъзнаят какво се е случило, и Том вече бил офейкал. Като на всеки митологичен герой и на Пошляпващия Том хората бързо приписали свръхестествени сили.

Притеснени, някои жени дори започнали да носят оръжие под дрехите си. За да се справят с набезите му, в някои райони на Лондон се появили патрули от полицаи, преоблечени като жени, но Том бил достатъчно хитър, за да избягва да атакува едрите мъжеподобни “дами”, които се разхождали посред нощ в тъмните части на улиците.

След известно време по обвинение, че именно той е Пошляпващия Том, в затвора бил вкаран местен търговец. Неочаквано или не, но след това атаките спрели. Никакви доказателства на свидетели не са съхранени от съдебния процес, така че и до днес не е ясно, той ли е бил нестандартният маниак, или не…

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account