facebook

Природата на мъжа

мъж-и-жена-пещерни-хора

Моля децата и хората със слаба душевна организация да пропуснат тази статия.

Младите дами бъркат в разбирането си за мъжете (особено по-младите дами, след това започват да разбират), защото често ги съдят спрямо себе си. Понеже си мислят, че мъжът е устроен сложно и изискано както нежната част от планетата. А това съвсем не е така.

Не, скъпи дами. Мъжът е устроен просто. Защото по природа той е боева конструкция. Затова трябва да бъде надежнда: трябва да издържа на многбройни удари с камък по лисия череп и след това да не функционира по-зле отколкото преди това. А всяка конструкция колкото по-надеждна е, толкова по-опростена: за да не се чупи.

Природата е надарила мъжа с три прости функции:

  • да убива
  • да се размножава
  • да събира сили и да си почива от прежде изброеното

Как мислите, защо мъжете хъркат? Така те плашат враговете нощем, докато спят. Колкото по-силно хърка на собствена територия, толкова е по-силен. Който е най-силен, той е господарят. Ето защо мъжете не обичат когато гостите хъркат – навлизат им в територията!

За да изпълняват тези три функции, конструкцията на мъжа трябва да бъде проста и надеждна:

да издържа почуквания с камъчета по черепа -> да отвръща на удара -> да поваля врага -> да си събира зъбите и да се довлачи вкъщи

да издържа на ухапване на саблезъб тигър -> да се извръща -> да поваля звяра -> да довлачи трупа вкъщи

ТОВА Е.

Всяка сложна конструкция ще се счупи още на първо действие. Колкото по-опростена е конструкцията, толкова по-малка е вероятността от авария. Затова и превключвателят от рода на “включи/изключи” ще бъде винаги надеждна.

Състоянието на мъжа винаги може да се опише с три прости емоции: “кеф”, “дреме ми”, “мамка му”.

За всеки дразнител мъжът има три реакции – или ще каже колко му е добре, или колко му е зле, или, че не му дреме. Прост трипозиционен превключвател. Мъжът е гладен – позиция “мамка му”. Мъжът си почива – позиция “кеф”.

“О, каква хубава блузка” – позиция “дреме ми”, ако това е първият бутик или “мамка му”, ако през нея прозират гърдите. Ако бутикът е десетият за един ден – позицията “мамка му” е гарантирана още преди показването на блузката, дори гърдите да не се виждат през нея.

По принцип, мъжът разбира, че има и друи състояния, освен тези. Но се опитват да се приравняват към вече известните опростени. Ако той не разбира към кое състояние нещо се отнася, той се опитва да направи нещо, за да се приведе до състояние към една от известните позиции. А ако той не разпознава някое състояние, то и неговите опити изглеждат хаотични.

Например, ако той се сблъска с такова тънко чувство, родило “Две хубави очи, душата на дете”. Идея си няма от това чувство. Затова са възможни следните прости решения:

– може да стигне до извода, че това съвсем не е “кеф”, че даже и “мамка му”.

– може да се опита да съчини стих, за да осъзнае какво се случва. Превключвателят ще заеме разбираемото положение “кеф”.

– може да вземе едно цвете, да го даде на жена си, която с радост да му покаже гърдите си, от което мъжът ще отиде в разбираемото състояние “кеф”.

 

Оттук излиза, че да управляваш мъжа е лесно. Просто превключвайте мъжа от едно състояние в друго. Ясно е, че най-добре да го включвате в състояние “мамка му” или “дреме ми” в краен случай. За да превключите мъжа от състояние “мамка му” в състояние “кеф” има три прости решения:
– покажете на мъжа, че той е най-силният и умният
– нахранете го
– дайте му секс

Мъжът ви е бесен? Дайте му купа супа топчета.

Мъжът ви е крайно бесен? Дайте му купа супа топчета и кажете: “Ти си много силен и умен!”

Искате гарантиран вариант? Покажете му и гърди като бонус. Тогава мъжът изведнъж ще разбере, че той е силен и умен, има супа топчета, а и цици. Кеф!

Всичко е просто!

Безполезно е да се намеква на мъжа. Той не разбира това. Всичко трябва да бъде много просто. Дори инструкциите трябва да са прости и понятни.

Инструкцията как се пере за мъжа трябва да е проста! Прането трябва да се дели на две купчини – бяло и небяло. Женските дрехи трябва или да се оставят настрана, или да попадат в една от купчините – зависи от смелостта на мъжа.

За пералнята са достатъчни три копчета: температура (само много смелите мъже превключват на позиция студено), продължителност на прането (ще използва само бързо пране) и копче за включване. Всичко е просто! С такава пералня мъжът ще се справи с лекота!

Защо мъжете готвят рядко? Защото рецептите са написани непонятно за него! Рецептата трябва да бъде проста и ясна! Сложих във вода. Водата кипна. Почаках 18, 5 минути. ДОбавих чаена лъжичка сол (“по вкус” вече е за напреднали).

Всичко е просто!

Ако мъжът казва, че е устроен много по-сложно и има тънка душевна организация, то има някакъв проблем с превключвателите.

PS: Написаното не трябва да се взима насериозно. Но трябва да се помни, че супата и гърдите са средство за поощрение, а не наказание. Истинският мъж няма да остане гладен. Ще повърви малко с къркорещ стомах и ще намери място, където ще му дадат супа.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account