facebook

Само един въпрос, който ще разкрие какво е истински важно за вас

замислена жена

Всеки ден слушаме за това какво означава успеха за другите: скъпи автомобили, изискани деликатеси, вила на морето, работа в голяма компания. Купчина статии, които разказват за успешните хора от цял свят и напомнят, че вие все още не сте направили толкова пари.

Днес сме ви приготвили една важна за вас статия, която ще сложи всичко на мястото си, напомняйки какво е щастието за всеки лично.

Задайте на себе си само един въпрос, който веднъж завинаги ще сложи в ред житейските ви приоритети: “Когато стана на 100 години и погледна живота назад си кое ще ме накара да си помисля, че времето ми не е било изразходвано напразно?”

Ще почувствате ли, че сте похарчили времето си мъдро, като сте заработили достатъчно пари? Или ще бъдете щастливи, осъзнавайки, че сте помогнали на мнозина по своя път? А може би щастието за вас е изследването на всички кътчета на земята?

Отговорът на този въпрос ще ви даде вашето определение за успеха. Запишете си го. И го дръжте в себе си, за да си спомняте винаги в каква посока да вървите.

Когато знаете какво точно е важно за вас, с лекота ще избягвате чувството на завист и обида. Припомняте си, че всеки човек има свой път и не трябва да се сравнява с други. Дръжте курса на собственото си щастие и ще запълните времето си с неща, които са наистина важно за вас.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account