facebook

Световните секссимволи, които паднаха в български плен

И ние можем да пушим цигари “Кент” и да ядем бонбони “Тик-так”, а след това с дъхащи на никотин и мента усти да мляскаме световните секссимволи. Случайно или не след падането на “Желязната завеса” не едно и две познати в цял свят лица паднаха в български плен…

Мария Шарапова

Григор Димитров и Мария Шарапова

“Маша е наша” написа с основателна гордост столичен всекидневник малко след като и гълъбите на “Уимбълдън” разбраха, че пъшкащата девушка Мария Шарапова е била покорена от хасковския убавец Григор Димитров. Ние също сме на далавера, защото Маша и Гришо ни представят един съвременен вариант на българо-съветската дружба, далеч по приятен за гледане от целувките между Тодор Живков и Брежнев. Браво, Гришо, браво момче! Ти отново накара световните медии да говорят с респект за българския мъж години, след като свихме трупа на Чарли Чаплин.

 

Скарлет Йохансон

другата болейн

Скарлет в сцена от филма “Другата Болейн”.

 

Русата актриса, която е нагледен пример за съвършена атомна подредба, също е имала удоволствие да попадне под уюта на силната българска прегръдка… макар и след лошо стечение на обстоятелствата. Докато снимала филмова сцена в Лондон, Скарлет ненадейно тръгнала да пада от коня си, но в този момент, точно като по филмите, на помощ й се притекъл нейния личен бодигард – наш юнак на име Здравко Леков. “Яздех странично с ужасно тежък костюм, над 100 кг, а до мен винаги беше този български бодигард… Валеше, а земята беше кална, изведнъж конят се стресна и вдигна предните си крака… Бях сигурна, че ще премаже краката ми, но моят български бодигард се втурна да ме измъкне… Знаех си, че един ден ще ми спаси живота и той го направи.”, разказва щастливата русокоска, вече разбрала какви е деца раждала, раждала, ражда и сега българска майка юнашка.

 

Силвио Берлускони

Силвио Берлускони и Дарина Павлова

Всеки, който оспорва статута “секс символ” на италианския бонвиван, трябва да е наясно с народното поверие “Богат – грозен няма!” От прочутите му “бунга-бунга” партита може да се изчерви дори пиян тираджия, а съдейки по светските хроники, любовниците на дон Силвио надвишават значително космите по темето му. Наред с купа знойни италиански красавици ангелите на Кавалиери се предадоха и пред българската хубост, а медиите по света дълго време запълваха лайфстайл колонките си с връзката му с Дарина Павлова. В крайна сметка всичко между бизнес дамата и експремиера изглежда безвъзвратно отмина като тролей петица. Поне засега.

 

Тара Рийд

Тара Рийд

Тара Рийд е русият бонбон от тийн панаира “Американски пай”. С други роли не сме я запомнили, а и не щем. У нас Тара бързо доби популярност, след като преди време в профила си в twitter обяви, че е сключила брак на гръцкия остров Санторини за българина Захари Кехайов. “Обичам България”, написа влюбената актриса, изтръгвайки от всеки нас по една издайническа патриотична сълза. Приказката между двамата обаче бързо свърши, а на всичкото отгоре се оказа, че бракът им е недействителен, защото се венчали само с традиционна духовна церемония. Единственото, което ни остава, е надеждата, че въпреки разлъката, Тара все още ни обича.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account