facebook

Страшни истории. Не ги чети сам.

Бавно ви полазват тръпки по гърба…

Нощен гост

страшни снимки

Успях да си сдържа вика си, когато видях на пода в кабинета си тялото на баща ми, загинал неотдавна в катастрофа. Но не успях да го сдържа, когато баща ми се изправи и седна на масата.

Така трябваше

страшна кукла

Изгорих всички кукли, въпреки че дъщеричката ми плачеше и ме молеше да не го правя. Тя така и не разбираше ужаса ми и не искаше да повярва, че не аз нося тези непознати кукли всяка нощ в леглото ú.

Предупреждение

смразяващи истории

Скъпи, не трябва да се страхуваш от мъртвата си баба. Сам ще се убедиш – няма я никъде. Провери под леглото, в гардероба, в кухнята. Е? Убеди ли се? Чакай! Само н вдигай глава към тавана! Баба не обича да я гледат в очите.

 Безликият и безименният

хорър истории

Когато си купихме нова къща, бях убеден, че драскотините от вътрешната страна на вратата са направени от голямо и неособено възпитано куче. Вчера обаче съседите ми казаха, че предишните собственици не са имали куче. Днес сутринта, когато се събудих, забелязах, че драскотините са станали ощ по-големи.

 Моето любимо капризно момиче

ръка подаваща се от гроб

В последния месец моята дъщеря не спира да плаче и крещи нощем. Дълго търпях, но после отидох на гроба ú и я помолих да престане. Не ме послуша.

 Сладост или гадост?

смразващи снимки

Казвам се Джон. И съм на шест. Много обичам Хелоуин. Това е единственият ден, по-точно нощ в годината, когато родителите ми ме изкарват от мазето, свалят ми веригите и ми разрешават да изляза на улицата без маска. Лакомствата оставям за себе си, месото им го давам на тях.

 Зад гърба ми

страшен клоун

Чух как синът ми започна да плаче от своята стая и веднага отидох до него, за да го успокоя. “Всичко е наред, сине! Всичко е наред!” – прошепнах му аз, но той се разкрещя още повече и въобще не искаше да ми повярва. Навярно защото видя кой се криеше зад гърба ми.

Двойник

страшно момиче

Двойничката ми е много непохватна, затова трябва да правя всичко бавно и внимателно, за да има време и тя. Когато сгреши ú помагам както мога. Вчера например се порязах, но моята двойничка не реагира и трябваше бързо да замаскирам раната, за да не забележи и не се обиди. Тя е много мила. Наричат я Софи. Тя мен нарича свое отражение.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account