facebook

Студент научил само 1 въпрос от 56. И си взел изпита

Изпитите са огромен стрес за всеки човек. Знаем колко важни са знанията, но не отричаме, че късметът също играе важа роля в нелеката задача да се отговаря на коварните отговори на преподавателите.

Това се случи през 2000 г. В университета имаше изпит по математически анализ. Един мой съкурсник по прякор Орела не беше никак силен по математически анализи и научи само един въпрос от 56. И о чудо! – в билета беше и неговият въпрос, макар и под номер две.

Той излезе на дъската и поиска разрешение да започне с въпрос номер две от билета. Уверено разказа всичко по темата и дори написа формулата на дъската. Сега дойде време да отговаря на въпрос номер едно. Но тук се случи неочакваното: докато Орела усърдно триеше дъската, в аудиторията влезе аспирантът и предаде на преподавателя, че ректорът го вика спешно.

Преподавателят заръча на аспиранта да го замести за няколко минути и, излизайки, каза: “Орлов вече отговори на един въпрос от билета”. Тук ние всички започнахме да се чудим как сега ще отговори Орлов. А той се обърна и каза: “А сега въпрос номер две!”

Цялата група бяхме зашеметени и изслушахме една и съща тема за втори път. Ето как блестящо се измъкна нашия Орел и получи шестица!

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account