facebook

Съвременният Тарзан

Истинският Тарзан

Възможно ли е от охранител в супермаркет да се превърнеш в цар на джунглата? 24-годишният Дю Туа Девет е доказателство, че е възможно. По примера на любимия си герой, без да му мисли много младежът сменил охранителната униформа с препаската от леопардова кожа.

И оттогава ден и нощ фенът на Тарзан обитава тайнствените дебри на африканската джунгла.

Не е ясно дали умее да разговаря с животните, но е поразително, че някои гепарди дават да ги гали, сякаш са домашни котета.

Макар да има много кино версии на момчето, отгледано от маймуни, Девет е фен на филма, в който главната роля играе Джони Вайсмюлер. Бодибилдър като баща си, бившият охранител от малък събирал комикси за Тарзан и се възхищавал на живота в джунглата на храбрия воин и неговата маймуна Чита. Девет следва стриктно привичките на идола си и също се придвижва, като скача по клонове и лиани, имитирайки прословутия вик на дивака.

За да оцелее в суровите условия на джунглата, странникът отделя доста време в самобучение: усъвършенства тялото и сетивата си, учи се да спи по дърветата, “лети”, яхнал лиани, плува в планинските реки. Когато не е в образа на дивака, Девет прекарва дните си в къщата на родителите си и своя брат-близнак Ралф.

съвременният Тарзан1

“Приличам си с Тарзан по почти всичко. Най-добрият ми приятел е слонът Шака, и прекарвам повече време с маймуни, зебри и крокодили, отколкото с хората. Някой може да си мисли, че съм луд, но аз знам, че съм роден за това. Строя си къща на дърво, за да се защитя от леопардите и змиите на земята. И понякога съм самотен. Искам да намеря Джейн, която да ме избави от самотата.”, споделя чудакът и допълва: “Не обичам алкохол. Предпочитам плодовете. Знам кои насекоми са ядливи… В общи линии, не всяко момиче може да живее с мен в джунглата.”

Мечтата на Девет е един ден да стане главен герой в новия филм за Тарзан.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account