facebook

Тайните органи на човешкото тяло

 

десертен стомах

Разкрити са най-загадъчните тайни на човешкото тяло: защо хремата никога не свършва, откъде майките знаят всичко и защо в кино салона винаги ни се ходи до тоалетната. Оказва се, че за това отговарят коварни органи, доскоро неизвестни на човечеството:

Задтилно майчино око

Допълнителен чифт очи, който се намира в тила на майките. Позволява им непрекъснато да следят за децата и в зародиш да пресичат всеки техен опит да се забавляват или да направят някоя пакост.

Пияни бели дробове

Допълнителен чифт мини бели дробове, които се активизират, когато човек се намира в състояние на алкохолно опиянение. Това обяснява защо някои хора пушат само когато пият.

Кинотеатърен пикочен мехур

Пикочен мехур, който организмът активира само когато се ходи на кино. Размерът му съставлява 1/4 от размера на стандарната чаша за кока-кола в кино салоните.

Синус за непрекъснати сополи

Дълбок носов синус, който се активизира при простуда или рязка смяна на температурата. Неговото съдържание НИКОГА не свършва напълно. Наистина никога.

Десертен стомах

Специален допълнителен стомах, който се събужда когато основният стомах вече е пълен, а шоколадовата торта изглежда безумно апетитна и ми завийте и от сладките за вкъщи, моля.

Втори мъжки мозък

Малък мозък, разположен при мъжете, близо до гениталиите им. В състояние на възбуда потиска излизащите от главния мозък вълни здрав разум, което често води до неловки опити за флирт, още по-неловки демонстрации на мъжка глупост и превъзбуда на непознати места.

Мелодраматичен слъзен канал

Спомагатален слъзен канал, който се включва по време на гледане на филми, на които не искате да плачете, но мозъкът е казал ТРЯБВА. Понякога реакцията сработва при гледане на любим филм по време на самолетен полет заради голямата височина.

Именен ушен център

Орган, разположен редом до вътрешното ухо, който позволява да чуете единствено собственото си име сред шумна тълпа. С възрастта се придобива навикът да се запомнят имена на известни и нови познати.

Майчин епидермис

Устойчив към висока температура слой кожа, който покрива ръцете на жените, отглеждащи деца. Позволява им с лекота да вадят от фурната цвърчащи тави с голи ръце и да хващат от печката горещи тенджери без помощта на ръкохватки.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account