facebook

Така го правят пияните

 Събрахме къртещи истории за пияни хора, фиркани охлюви и още нещо…

Спирачка и после лежачка

лежащ мъжМладеж от село до Шумен показа, че за човек на 3,5 промила дрямката е най-важна. Както си криволичел наквасен с автомобила си по шосето, изведнъж почерпеният водач най-спокойно спрял, излязъл от колата и се излегнал на пътя. Нека му е зле!

 

 

 

 

Те ти охлюв бирен кен

гол охлюв

Трудно можем да се сетим за по-висш идеал от този да ти дават безплатно бира на корем. Е, за разлика от нас, голите охлюви във Врачанско имат тази привлегия. Работата е там, че слузестите инвейдъри нападали и опосквали на тумби  корените на доматите и чушките,  което принудило местните фермери да измайсторят хитър капан: в дупки залагали консерви, напълнени с бира, и така на сутринта заварвали голи, пияни и едва движещи се охлюви с морни пипалца, които били лесни за хващане…

 

Пияните слонове от мишки не се страхуват

пияни слонове

Но голите охлюви не са единствените любители на чашката сред представителите на фауната. В индийско селце петедесетина търсещи храна слонове взели, че по случайност разбили магазин за алкохол. Докато се държали непохватно като слонове в алкохолен магазин, взели, че гаврътнали над 500 литра концентрат. Досещате се, че след такъв гуляй неколкотонните животни буквално подивели и потрошили всичко де що могат.

 

 Невиждан багаж

багаж

Почерпен мъж от Норвегия буквално разля кафето на летищните служители в Рим, след като заспал на… лентата за багажа. Пияният викинг хубаво си поспал насред куфарите върху движещата се лента преди служителите да видят фигурата му на рентгеновия апарат за контрол. След инцидента норвежецът бил откаран в болница заради излагането му на силните рентгенови лъчи.

 

 Да отвлечеш снежен човек

снежен човек

Когато е на градус, човек има нужда от компания. И то не компания, която да прекъсва приказливата му уста, а такава, която умее да го слуша. Вероятно воден именно от такива мисли, младеж от Кюстендил решил да открадне стиропорения снежен човек Скрежко, красящ центъра на черешовата ни столица. След като го свил, мъжът с бодра крачка се запътил заедно с новия си изкуствен приятел към близкото заведение – да пийнат по едно, да си кажат лафа… От персонала обаче веднага го изгонили и сигнализирали на общинарите за извършената кражба. За кратко време младежът бил открит, а Скрежко му бил конфискуван. Така завършило едно кратко, но смислено приятелство.

 

Хеттрик за час

полицай

За да те арестуват три пъти за по-малко от час, трябва да владееш необикновена дарба. Или да си пиян на кирка. По-скоро второто условие била изпълнила влюбена двойка от Шумен, която постигна заскужаващ уважение рекорд, след като за норматив три пъти си имала вземане-даване с органите на реда.

Първо, 30-годишния М.Н. и 21-годишната И.Р. си седели на кръговото на площад “България”, когато след проверка се оказало, че нямат лични карти и били отведени в РПУ-то за проверка. Там полицаите им написали акт и ги пуснали по живо по здраво.

Минути по-късно в полицията било получено обаждане, че някой уринира пред общината. Служителите на реда веднага отишли и кого да видят там – своите стари познайници. Отново последвал акт, като за протокола ще отбележим, че нуждите си облекчавало не момчето, а момичето. Двойката била пусната, но за кратко.

След десетина минутки последвал нов сигнал, като този път рекордьорите били спипани край “Руски паметник”, където мъжът биел приятелката си. Този път явно и на полицията й писнало, защото двамата се отървали без акт, а само с предупреждение да не нарушават реда.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account