facebook

Тест: избери вратата, която ти е на сърце

 

тест врати

Самопознанието е главното условие за саморазвитие. Не може да разберете друг човек, докато не научите да разбирате себе си. Това е простичък и много реален тест. Всичко, което трябва да направите е да разгледате вратите, които водят към всевъзможни пътища. Не се колебайте да изберете тази, която най-много ви допада. Пътят, който сте избрали, ще ви разкрие тайни за вашето “Аз” и да отговори на въпроси, които ви измъчват от дълго време. Резултатите обикновено са много точни:

За начало, изберете вратата, която най-много ви харесва. А сега, напред към самопознанието!

тест избери врата

 Ако си избрал врата 1

Ти си избрал пътя на свободата. За теб е важно да си независим и да имаш свободно пространство. Сам си творец на своя живот.Преди да направиш каквито и да било заключения, обикновено обмисляш всички възможни варианти за решение на даден проблем. Енергичен си и упорито преследваш своите цели. Умееш разумно да оползотворяваш времето си и да се радваш на живота.

Ако си избрал врата 2

Твоят път – това е твой личен малък свят, където няма място за излишни хора. На теб ти е комфортно да си сам със себе си. Предпочиташ да пътуваш и да посещаваш различни събития сам. Нямаш нужда от бавачка или някого с когото да разменип дума. Обичаш истински приятелите си, но от време на време, като глътка вода, просто се нуждаеш от лично пространство.

Ако си избрал врата 3

Ще получиш море от цветове и позитиви. Не може да представиш живота си без стратс, красота и приключения. Не може да понасяш скуката. Ти си вечен ученик и се придържаш към принципа “Човек се учи докато е жив”. Много си лщбознателен и у теб непрестанно изникват нови и нови въпроси.

Ако си избрал врата 4

Съдейки по пътя, който си избрал, теб те очаква море от вълнуващи събития и приключения. Практически винаги се замисляш за бъдещето и искаш да опиташ нещо ново. Възможно е да си малко импулсивен и рядко да се замисляш за възможните последствият от твоите постъпки. Ти си нарушител на правилата, но обкръжението ти се възхищава на твоята харизма и любовта ти към пиперливите преживявания. Никой не може дори и да си помисли, че си губиш времето.

Ако си избрал врата 5

Твоите врати са отворени за всички желаещи. Важно е да има мир, спокойствие и естествена красота. Интересува те не само целта, но и пътя към нея. Умееш да плуваш по течението и да се опитваш на всяка цена да запазиш стабилност. Майстор си на избягването на драми.

Ако си избрал врата 6

Избрал си пътя на мира и спокойствието. Уединение, тишина и предпазливост – верни другари на твоя житейски път. Придържаш се към приницпа “Старият приятел е за предпочитане пред двама нови”. Ти си истински търсач на истината. намираш се в постоянно търсене на смисъла на живота. През целия си живот си отворен за нови знания. В еднаква степен си мислител и философ.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account