facebook

Те счупиха тъпомера

Някои от героите в следващите истории са имали лош късмет, други са нагледно доказателство за теориите на Дарвин…

Експеримент с инцидент

снимка на брадва

Веднъж амбициозна дама психолог от Ню Йорк решила да си направи интересен експеримент: за целта наела дърводелец и през всичките 4 часа, в които той работил, не спряла да коментира работата му и да следи всяко негово действие. Така искала да провери реакциите на обикновения човек към безкрайната придирчивост. Добра идея, но с тъжен завършек: нервите на работника не издържали и накрая той цапардосал психоложката с брадва.

 

Винаги залепвайте прилежно пощенските марки

снимка на бомба

Терорист от Ирак на име Кай Рахайет решил да изпрати колет-бомба, но допуснал една дребна и фатална грешка: не залепил правилно всички марки и получил пратката си обратно. Непонятно как, забравяйки какво има в колета, безразсъдно го отворил и бомбата се взривила в собствения му дом.

 

Фаталната месомелачка

ръка

В швейцарски хотел безрзасъден готвач изгубил пръста си, след като решил да го пъхне в месомелачката. Готвачът, естествено, веднага повикал застрахователен агент, който решил да направи проверка на месомелачката, тъй като компанията смятала, че ръководството на хотела е невнимателно. Лошата месомелачка обаче лишила и агента от пръста му, а впоследствие молбата на готвача за изплащане на застраховката била удовлетворена.

 

От трън, та на пирани

снимка на пираня

Докато се разхождал край бреговете на Амазонка, американки турист бил нападнат от пчели убийци. Решавайки да избяга, той скочил във водите на реката, където гъмжало от пирани. Там и намерил смъртта си.

 

Да ти имаме желанията

влак

В американска болница постъпил тийнейджър със сериозно нараняване на главата, предизвикано от сблъсък с влак. Когато се възстановил, той обяснил на учудените медици, че е искал да провери колко близо може  да си държи главата срещу приближаващ влак без да се контузи.

 

Хитрият шофьор

снимка на африканец

Шофьор от Зимбабве, превозващ пациенти от една психиатрична клиника към друга, решил да му отпусне края и да пийне едно в местен бар. Добре, но докато посръбвал в бара, всички пациенти избягали от автобуса. За да се измъкне от ситуацията, шофьорът измислил нещо “гениално”: предложил на чакащи на близката спирка хора да ги закара безплатно и когато те се съгласили ги пратил право в… психиатричната клиника. На медицинския персонал обяснил, че пациентите ще им разказват небивали истории, на които не трябва да се връзват. Грешката се разбрала едва след три дни.

 Вижте още: Удивителни съвпадения

Използвани изображения: www.freedigitalphotos.net

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account