facebook

Той бе най-малкият културист в света

Адития-Ромео-Дав

Източник: youtube.com

С тегло от 10 килограма и ръст от 82 сантиметра приживе индиецът Адития “Ромео” Дев бе най-малкият културист в света. През 2012-а обаче, едва на 23 години, храбрият индиец почина след мозъчен кръвоизлив.

Адития страдаше от изключително рядкото заболяване дварфизъм, при което се запазват пропорциите на тялото, но със свръхнамалени размери.

Въпреки проблемите си, със своята воля индиецът стана пример за подражание на милиони хора по света. Вместо да се съжалява, малкият-голям човек посвети живота си на културизма, прекарвайки  по няколко часа на ден във фитнес залата.

Усилията му останаха оценени, защото всички, от колеги културисти до обикновени хора, искрено се възхищаваха на смелостта на необикновения атлет. Чрез имейли стотици хора от цял свят постоянно засвидетелстваха подкрепата и уважението си към Адития, а десетки фенове го посещаваха лично в залата.

Така, за краткия си, но съдържателен живот, момчето от Индия се превърна в пример за подражание на всички и доказа, че човек може да живее така, както желае и както си заслужава. Да следва и сбъдва мечтите си, независимо от трудностите, които му се изпречват. И напук на тях.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account