facebook

Убийци със странни мотиви

 Без значение колко гадно е престъплението, убиецът винаги има “оправдание” и мотив. Сега ще видите някои истории, в които мотивите на убийците са меко казано странни:

 Да убиваш от самота

убиецът Денис Нилсън

Денис Нилсен е сред най-популярните серийни убийци на Албиона, отнел живота на 15 човека. Според психолозите мотивът на Нилсен се състоял в това, че той бил измъчван от самота. Убивал понеже бил депресиран и объркан, като дори за известно време оставял някои от жертвите си живи, за да си поговори с тях.

Омразният понеделник

Бренда Ан Спенсър

На 29 януари 1979 година 16-годишната Бренда Ан Спенсър открива стрелба по учениците от начално училище в Сан Диего, Калифорния. На въпроса защо го е направила тийнейджърката отговорила: “Не харесвам понеделниците.”

Шест жени са множко

Уроко Оноя

Историята на нигериеца Уроко Оноя направо си плаче за филмиране. След като натрупва повечко парички, човекът сбъдва една от тайните мечти на мъжете и си взима цели 6 съпруги.  Дотук добре, но в един фатален ден Уроко се запътва към стаята на най-младата си жена, с което предизвиква ревността на останалите си пет държанки. Ядосани, ревнивите съпруги го натикали в леглото и го заставили да прави секс с всяка една от тях. Уроко издържал до първите четири, но на петата се сринал и получил сърдечен удар.

 Да те изядат доброволно

Армин Майвис

Армин Майвис е немски канибал, който си намерил жертва, която да изяде, след като пуснал обява по… интернет. “Търся млад, добре сложен мъж, който е съгласен да бъде изяден от мен. Моля изпращайте снимки в цял ръст.”, гласял текста на обявата му и явно в глобалната мрежа наистина може да се намери всичко, след като на людоедската молба откликва 43-годишен компютърен специалист, работещ за “Сименс” на име Бернд Юрген Брандес. Зловещите подробности от срещата им ще ви ги спестим, само ще отбележим, че след като влиза в затвора, Армин Майвис става заклет вегетарианец и природозащитник.

Наистина ценни хартийки

Робърт Лайънс

За Робърт Лайънс е малко да се каже, че е музикален фен. Той е музикален фанатик. 39-годишният мъж от чикагско предградие получава 40 години в пандиза, след като убива майка си, заради това, че отказала да… му купи билети за концерт на Аврил Лавин.

Фаталният вибратор

вибратор

Алекс Мъжтис бил съпруг, който обожавал ведрите и нестандартни сексуални занимания, които, естествено, практикувал със съпругата си. В една явно твърде дълга нощ обаче на жена му й писнало от секс игрите и напъхала в задните части на благоверния си 50-сантриметров вибратор. Така палавият Алекс починал след вътрешен кръвоизлив.

Плащайте си наема бе, хора

тоалетна чиния

Всякакви истории за зли хазяи сме чували, но Кърк Уестън направо заслужава златен медал в това отношение. Той пребива до смърт с капака на тоалетната чиния наемателя си Хавиер Халос, защото последният не си бил плащал наема в продължение на осем години.

Убийство с кола. Кока-Kола.

кока кола

Не е лесно да си сервитьор и туй то. 22-годишният келнер Махмуд Фоли направил фаталната грешка да прибере пълната чаша с кола на руски мафиот. На вбесения гангстер така му избили чивиите, че накарал клетия Махмуд да изпие над 27 литра Kока-Kола, докато накрая младежът се удавил.

Животът не е като по филмите

Брус Уилис умирай трудно 3

Не са една и две историите, в които кино маниаци се вдъхновяват от някоя филмова сцена и решават да я приложат в реалния живот. Такъв е случаят с Майкъл Луис, който след като гледал “Умирай трудно 3”, решил да спретне кофти номер на приятеля си Тони Бери: упоил го стабилно, окачил му два картона отпред и отзад с надписи “Смърт за всички негра!” и „Бог обича Ку Клукс Клан“ и го пратил право в Бронкс. Само след секунди упоеният му приятел вече бил мъртъв.

 

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account