facebook

Факти за Джон Ленън

Снимка на Джон ЛенънДа научим повече за лидера и съоснователя на “Бийтълс”:

1. Ленън е пял в момчешкия хор в църквата на Св. Петър.  Това може да се брои за начало на неговата музикална кариера.

2. Като дете е бил бой скаут, но не постигнал големи успехи в това си поприще и значките му били много малко.

3. Невероятно, но един от най-великите певци в историята не понасял своя глас. Джон не харесвал гласа си и в резултат на това не обичал да слуша своя чист вокал.

4. Ленън бил недоволен от всички записи на “Бийтълс”. На вечеря с продуцента Джордж Мартин, след разпада на групата, заявява, че не му харесва нито една песен на “Бийтълс” и иска да ги презапише всичките.

5. Певецът обожавал да играе на “Монополи” в самолетите и по хотелските стаи. Ленън играел много емоционално и понякога бил дори готов да слага реални пари в някоя по-напечена игра.

6. Ленън е спал в ковчег. Според Алън Уилямс, мениджър на “Бийтълс”, Джон обичал да спи в стари ковчези. Алън имал кафене, в чието мазе имал стар ковчег. Джон обичал често да влиза в него.

7. Любимите изпяти стихове на Ленън са “Всичко, от което се нуждаем е любов”. Те се родили, когато негов приятел го попитал “Какво ни е нужно да бъдем щастливи?”

8. Последната снимка на Джон е запечатана от фотограф няколко часа преди смъртта му, когато той дава автограф на своя убиец.

9. По-късно същият този фотограф успява да проникне в моргата, където прави единствената снимка на Джон Ленън след смъртта му. Тялото на певеца било кремирано ден след смъртта му.

10. Все още не е ясно какво е направила Йоко Оно с прахта на Джон.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account