facebook

Ханс Кристиан Андерсeн бил извратеняк

Ханс Кристиан Андерсен

Ханс Кристиан Андерсен със сигурност е един от най-значимите писатели, които са живяли на тази планета. Без него нямаше да ги има Малечка Палечка, Малката русалка, а и голяма част от филмите на “Дисни” изобщо нямаше да бъдат създадени. Той е бил автор на невероятни приказки, но в същото време и самотен бисексуален перверзник, който си водел подробен дневник.

В дневника си той описва с подробности всяка от своите мастурбации, а най-успешните случаи маркирал със знака “+”. Андерсен мастурбирал доста често. Когато се срещал с някого в дома си, той често се качвал на горния етаж да се самозадоволява, оставяйки сами в хола нищо неподозиращите гости. Писателят често посещавал и публични домове в Копенхаген, където дълго разговарял с проститутките преди да се прибере вкъщи и да се довърши сам.

Андерсен не харесвал само жени – той бил бисексуален и въпреки че често спал с по-възрастни жени, се увличал и по младежи. Когато през 1857-а година той отишъл на гости при Чарлс Дикенс, пожелал всяка сутрин да се бръсне заедно с един от най-младите синове на колегата си писател, но получил възмутителен отказ.

Казват, че прекарал един живот, изпълнен със “странни безответни сексуални стремежи” по отношение на младите мъже и вглъбен в своите неудачи, се пристрастил към порнографията и наркоманията.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account