facebook

Циничните истини на комика Джон Карлин

 

Джордж Карлин

На 12 май 1937 на бял свят един от най-циничните стенд ъп комици и гении на сарказма Джордж Карлин. Политика, религия, защитници на животни, проблемите в семейството са едни от любимите теми на Джордж, а той винаги има нужните язвителни шеги, с които да предизьвика силни ответни чувства. Представяме ви подборка на някои от най-силните цитати на комика:

Знаем как да преживеем, но не знаем как да живеем.

Според мен, трябва да се създаде гореща линия, където никога да не се вдига слушалката: за тези, които никога не следват съветите.

В живота всичко е просто: щастието зависи изцяло от късмета и от гените. Всичко се свежда до гени и късмет. А ако се замислите, то и гените са въпрос на късмет.

Правата не са права, ако някой може да ги забрани. Това са привилегии.

Има много хора, които са загрижени за безопасността на атомните електроцентрали, а не за колана в колата си.

Хората, които виждат в живота нещо повече от забавление, не са уловили същественото.

Наскоро разбрах, защо ни е нужна електронна поща. За да общуваме с тези, с които не искаме да си говорим.

Всеки трети жител на планетата страда от някаква форма на психическо заболяване. Помислете за двамата си най-близки приятели. Ако те са наред, то трябва да сте вие.

Домът – това е мястото, където се съхраняват най-големите боклуци в момента, в който се намираме извън дома, за да добиваме още повече боклуци.

Кое е хубавото на егоистите? Те не обсъждат другите.

Ако всички деца са специални, защо от тях израстват обикновени възрастни?

Не успяваш да намериш смисъла на живота, тъй като вече са го сменили.

Да накараш децата да четат не е важното. Децата, които искат да четат, ще четат. Деца, които искат да се научат да четат, ще се научат да четат. По-важно да научите децата  да се съмняват в прочетеното.

Искате да се отървете от фалшиви пари сложете ги в кутията с дарения за църквата!

Ако всеки можеше да чете мислите на другите, нямаше да има повече убийци.

Ние убиваме комари и мухи, защото са паразити. Лъвове и тигри, защото е весело. Пилета и свине, защото сме гладни. Фазани и пъдпъдъци, защото е забавно и сме гладни. И хора. Убиваме хора, защото са паразити… и е весело.

Мотивацията е тъпотия. Мотивираните хора са причина за всички проблеми. Измамниците, серийните убийци, насилниците на деца, ортодоксалните християни. Това са високомотивирани хора. Във всеки случай смятам, че мотивацията е надценена.

Плуването не е спорт. Плуването е начин да не потънеш.

Религията е най-голямата измама на човечеството.

Войната е начин богатите хора да защитят своите интереси, изпращайки децата на средната и бедната класа на смърт.

Продължавайте да учите. Научете повече за компютрите, занаятите, градинарството, за всичко. Никога не оставяйте мозъка си да мързелува. “Празният мозък е работилница на дявола”. А името на дявола е Алцхаймер.

Католиците, един от които бях аз, докато не достигнах съзнателна възраст, и прочие християни са против абортите. Те са и против еднополовите връзки. И що за глупост? Оставете хомосексуалистите на мира, при тях гарантирано няма да има нито един аборт!

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account