facebook

Шокиращи откровения на професионалисти от различни сфери

 

 

Потребителите на популярен американски сайт поискали от професионалисти да напишат нещо, което за тези от професионалната сфера е добре известно, но за широката публика ще бъде шокираща информация. Забележка: потребителите са използвали анонимни източници, които не могат да бъдат потвърдени.

Гроздовият сок за евтиното вино е пълен с гнили плодове и паяци.

Може да умрете, ако сте употребили кокаин ден преди да посетите зъболекар. Кажете за това на вашия стоматолог.

Всички ключове за американските полицейски коли марка Chevy са едни и същи, което означава, че ако успеете да вземете един от тези ключове, ще имате достъп до всички подобни превозни средства.

В света има едва 500 музикални композитори, които наистина заработват от писането на музика за игир/филми/медийни продукти. За сравнение, само в Ел Ей се опитват по този начин да си изкарат прехраната над 11 хиляди човека.

“Работя в компания, която ръководи фенклубове на известни личности, имаме машина, наречена “литературен роб”. Машината позволява подписването на огромно количество най-различни предмети, подписани все едно от известните, и с пълно основание се твърди, че тези автографи са дадени на ръка”..

“Работя в мотел. Никога не ползвайте одеяло. Чистят ги веднъж на три месеца или ако гостът ги измърси. Не ходете боси по килима. Килимите се чистят в най-добрия случай веднъж годишно”.

Ако живеете в голям град, има голям шанс да пиете вода, която е преминала през тръби, сложени преди сто години.

Лекарите и медицинските сестри в болниците постоянно правят грешки. Те имат един безумен график, винаги трябва да направят твърде много, и най-малката грешка може да повлияе на живота на някого.Не трябва да ги обвинявате, предвид техните условия.”

IT-отдел знает о вас всё. Мы вынуждены читать всё, чтобы вылавливать баги. Мы НЕ хотим знать, что у вас молочница.

ITотделът знае всичко за вас. Ние трябва да четем всичко, за да се оправят бъговете. Ние НЕ искаме да знаем, че имате гъбична инфекция.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account