facebook

Щастливият картоиграч

карти за игра и чипове

Снимка: pixabay.com

 

Историята се случилa в далечната 1858 г., когато един много добър покер играч на име Робърт Фалън бил застрелян от губещ противник. Убиецът заявил, че Робърт е мошеник и му е отмъкнал 600 $ с измама.

И макар на масата да се освободило едно място, от суеверие или страх никой от присъстващите играчи не поискал да седне там и да вземе сиротните 600 $. Но според правилата играта не можела да продължи и след като се консултирали помежду си, играчите решили да включат в играта случаен човек. Един от тях излезнал на улицата и скоро се върнал с млад човек, който случайно минавал наблизо.

Новият играч седнал на масата и му били дадени 600$ (спечелиени от Фалън) като начален залог. Когато полицията по-късно пристигнала на местопрестъплението, установила, че убийците със страст играят покер, а новобранецът за кратко време успял да направи от 600$ – 2500!

Проучвайки ситуацията и задържайки основните заподозряни за убийството на Робърт Фалън, полицията наредила тези 600$ да бъдат дадени на наследниците на починалия. Тогава се оказало, че щастливият млад картоиграч е синът на Фалън и не бил виждал баща си повече от 10 години!

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account