facebook

10 интересни факти за Джулия Бочева от “Революция Z”

По-известна като темпераментната Ани от тийнейджърския сериал Революция Z: Секс, лъжи и музика”, Джулия Бочева е достатъчно интересна и в реалния живот. Виж 10 интересни факти за симпатичната девойка от новата генерация български актьори:

Джулия Бочева

В професионален  план мечтата й е да изиграе ролята на луда. “Според мен да изградиш един добър образ е много по-трудно, отколкото да изградиш един лош образ.”, споделя чаровната актриса.

Любимите й изпълнители са “Колдплей”, Стинг, Бионсе и “Депеш Мод”.

Кръстена е на Джулия Робъртс, защото малко преди да се появи на бял свят родителите й са гледали евъргрийн комедията “Хубава жена”. Ако е била момче, пък е щяла да се казва Антонио.

Студентка е в НАТФИЗ в класа на професор Стефан Данаилов. За Мастера признава, че е непоправим оптимист, който често й дава съвети за това как да си подобри играта.

Джулия Бочева

Музикални ментори на групата “Революция Z” са момчетата от D2.

Джулия се е изявявала и като озвучител на анимационни филми. Гласът й озвучавала герои в комедията “Котка с шапка” и “Тарзан 2”.

“Революция Z” не е първата група на Джулия Бочева. Тя е преминала през доказаната школа на “Бон бон” и и е била вокал на група SouthWick.

Джулия Бочева

Намира общо с героинята си Ани в това, че и емоционална и понякога прикирва някои неща в себе си. Освен това, и двете се опитват, колкото и да е трудно, да бъдат добри. “Старая се да влизам в положението на хората. Ани често се прикрива, иска да бъде силна. Аз също.”, разкрива Джулия.

На екрана Мира и Ани може да се мразят, но в реалния живот са първи дружки. Джулия и другата актриса Мона първоначално не се харесали, но като си поговорили, разбрали колко си допадат…

В свободното си време обича да чете книги за астрологията, защото зодиите са й слабост.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account