facebook

10 легендарни бисери на Бойко Борисов

Бойко Костов

Народният изказ на Бойко Борисов често ражда легендарни фрази. Ето десет от най-забавните сред тях:

Бойко и снежинките

„Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: „Снегът пак ги изненада”, ще бъда много ядосан”.

Бойко и английският

„Като се говори бавно, разбирам какво се казва, но на тези, които искат да ме чуят, ще кажа: „Чуя ли „ Congratulations, Borisov”, не слушам нататък”.

Бойко и инцидентът край нос Емине

“Цяло море и два кораба се ударили”.

Бойко и предизборният клип “Ако подкрепиш Бойко, получаваш Костов”

“Два месеца, три, дет’ се вика за мен компромат не пуснаха друг, само кирки и секири и като вампири скачахме ту аз, ту той (б.р. – Костов), плашехме децата всяка вечер…”

Бойко и багерът на Цветанов

”За първи път сега се пропукаха организираните групи и пропяха в арестите. Отидоха и посочиха труповете. Ние сега разкриваме поръчкови убийства. Отива и посочват – в тая ливада има труп. Колегата Цветанов с багер ходи и копае трупове”.

Бойко и безработицата

“Как няма работа бе? Например за овчар в момента, и така се търси агнешко месо и овчо в целия Европейски съюз… просто във зеленчукопроизводството .. ма той нямал щото бил АЙ ТИ специалист..”

Бойко и цената на картофите

“Моето семейство, откакто аз се помня – от дете до ден-днешен, картофи не е купувало. Винаги сме си ги садили, копали, гледали и не сме ходили в плод и зеленчук, за да си купим – нито майка ми, нито баща ми, нито баба ми, нито аз. И мога да ви кажа как се садят, ако не знаете. Трябва да се сложат на тъмно, за да покълнат, след това малко с мотиката се копаят, слагат се. И толкова пустеещи земи, всеки може да си насади.”

Бойко и нервите на полицаите

„Непрекъснато говорим на полицаите да бъдат вежливи, любезни, внимателни. Да помагат на възрастни дами и на деца. И наистина повечето го правят. Но тежкото ежедневие им се отразява зле… Дъжд, сняг, жега – те са на улицата и стоят по 5 часа. После ги пращаме на друго събитие. И накрая някой го среща и го пита колко е часът и полицаят му удря един шамар”.

Бойко и бедното му детство

“Агнешка плешка ядяхме само на празника на Кирил и Методий. Имахме прасе, кокошки и зайци. Аз се грижех за тях и не отивах на курс по китара, докато не накося трева за зайците и не взема от почивните станции помия за прасето”.

Бойко и лентите

“Във всяко сако имам лентички. Като фокусник съм”.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account