facebook

10 от най-големите бисери на професор Юлиан Вучков

Чети и не вярвай на ушите си! Тук са събрани “златните” словесни шедьоври на най-известния професор в България.

Професор Вучков за порно филмите

юлиян вучков„Вие не забелязвате ли, че в тия порно филми няма нормален секс? Там господстват и вилнеят лесбийките! Абе какво става, бе? Изглежда, че всичките тия автори на порно филми се управляват от свръх богати лезбийки, изглежда! Ама то е лезбийство зверско, гнусно, отвратително. Ама тия жени се ближат, те се разчекват, те се мачкат! Те се режат! Те си служат с триони, с търнокопи едва ли не! С ножове, с изкуствени гумени и пластмасови членове, които са по-големи едва ли не от цялата фигура на унижаваната и на мачканата жена!“

Професор Вучков за Мис България 2009 Антония Петрова

„Тя има първо лице като превтасала питка. Това едно. И второ, няма страшно ако си грозен. Няма страшно. Но е много страшно, когато вампир е Мис Красота. Това вече е падение…“

Професор Вучков за чалгата

Ивана“Сега Софи Маринова значи била си купила 200 декара за не знам колко хиляди лева в Драгалевци и се хвали с това… Такава нахална жена, толкова бедни хора в България, това ли трябва да изтъкваш? Тя сигурно се изтъква, щото се смята за велика певица. Не е ник’ва певица – тя писка, тя е един пискон! А не е една сериозна певица и непрекъснато пее една и съща песен! А между впрочем, това се отнася за всичките певици. Дали ще е Ивана, Преслава, Драгана, каравана, и т.н., това са все, все… слушаш непрекъснато една и съща песен на слаби български композитори, които се крадат взаимно. Така. Тези тука и Ивана, и Преслава, ами и всичките тея Таня Боева, Тути Кланти… такова самоизтъкване, такива маниачки без изключение!  Нагло вземат луди пари за нищо! Ивана сега 50 хиляди лева… Че к’ва толкова певица е Ивана?! Първо да поотслабне малко. Заприличала е на бикоборец!”

Професор Вучков за младите па*аври

вучков лафовеМлада зрителка вбесява по телефона професора с думите: “Ало, Хулиган Кучков?” След което следва гневната тирада на водещия: “Кого търсите, пиянице? Ама много голяма пияница си бе! Ама плете ти се езикът бе! Нищожество! Това е една категория, такива, истерични момичета. Трябва да ви кажа, че те са по-големи олигофрени и от момчетата даже. То разгащено, то едно, извинявайте, поведение на типични па*аври, които само оная работа дето не са си показали по улиците. Остава да си сложат царевичен кочан в половите органи! Толкова са се разгащили, толкова са се разпуснали. Лигави! Крещят, квичат като недозаклани свине по улиците!

Професор Вучков за сестрите в Либия

вучков бисери“Тия сестри са доста прости хора, с мое голямо извинение. Аз не съм чул от тях, откакто са дошли, едно умно изречение. Примерно да кажат нещо за какви са им впечатленията за бита в Либия, какво представлява българският народ, какво представлява Кадафи, има ли разлика между него и други управници. Между впрочем, Кадафи има изключително много врагове в страната… Да чуем нещо умно и интересно като информация от тия толкова време живяли в Либия сестри. Абе, да кажат нещо за човешкото здраве, нали са медицински служители и т.н. Те говорят едно и също нещо. Само колко са били измъчвани, по-големи мъченици от тях на тоя свят не е имало, и говорят само и единствено въобще за себе си. За нищо друго.”

Професор Вучков за “Господари на ефира”

“Как да приемем “Господари на ефира”, които през цялото време като побеснели, луди, не на себе си хора, с едни отвратителни, лигави, сополиви имитации… и с тия адреналинки – кьопави, куци и с двата крака… и в цялото предаване има една пияндурска атмосфера!”

 

 

Професор Вучков за Меглена Кунева

“Аз, Милене (б.р. – интервюто е при Милен Цветков), не я смятам за секссимвол нея. Смятам, че тя е една торба кокали без плънка. Така, то е хубаво да бъде слаба една дама, нали, ама все пак да има и плънка, като пуснеш ръчичка, все пак нещо да влезе в тая ръка, да не е празна!”

Професор Вучков за секса

професор вучков“Трябва да ви кажа, дами и господа, че сексът е три неща: то е страст. Но то е и изкуство, и работа, защото леглото не е обор за волове и крави! […] Поне на мене ми се е случвало да имам връзки с жени, които не съм се обвързвал с тях, защото са прости, елементарни, скучни. Не може сега, извинете, да искаш мъжът да те люби като жребец, след като ти си се разляла до него като Малеби планина. И обратното, жената няма да пламне, щом е чувствителна, а мъжът до нея я яха и я блъска в леглото, като че ли е желязна ограда.”

 

Професор Вучков за Зуека и Рачков

„Тия…така…духовни инвалиди…и тия нещастници от “Господари на ефира”… […] Тия момченца, кои са те – това е суетния лигльо Димитър Рачков и късия смачканак Зуека! Това са хора, които не знаят какво говорят, това са вредители! […] Самите актьори изпълват със злоба, това което говорят! […] Те ще получат удар, аз се безпокоя за тях, че те ще получат сърдечен удар или инсулт от злобата, която вкарват със гласа си, интонациите си, с подкачането си! Ще се разчекнат бе, ще се раздробят, телата им ще почнат да хвърчат като парчета във въздуха! […] Тия момченца подскачащи…разбираш ли…като пинокиовци…нулево значение за моя рейтинг имат!“

Професор Вучков за родния шоубизнес

вучков„Всяко дърво, или всяко перде може да се изправи пред тв камера и да започне да реве, въобразявайки се, че е певец или шоумен. Трябва да има някакво сито. А сега чалга има навсякъде — и в политиката, и в литературата. Каква е тая поезия, дето се пише… Може ли да се редуват птиче с кокиче, момиче с добиче!“

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account