facebook

10 от най-забавните бисери на Митьо Пищова

Митьо Пищова

Властелинът на фафлите и един от малкото нашенци, отглеждащ “питон” в домашни условия, обожава да е в центъра на медийното внимание, за да говори за хилядите си бройки жени и за своето непрекъснато изменящо се като нивото на река Дунав мъжко достойнство. Ето 10 от най-забавните проблясъци на Димитър Маринов-Пищова:

“Обичам водка в големи чаши и със живи рибки.”

***

“Алеко Константинов е бил също уникат. Алеко Константинов е пра’ил това, което аз го правя и е писал това, което аз мисля. Значи аз съм Алеко Константинов в новия век!”

***

 “Значи в България 90 % са гейове, 50 % са шушумиги, 30 % са олигофрени и 20 % са… хора, които не знаят какво искат, тъй че…”

***

 “Обичам хората и раздавам: курусани, мляко и даже три кашона фафли съм им  нагласил в колата за най-хубавия екип на Вулева. (б.р. – дава интервю за албена Вулева)

***

 “Всяка година коля три прасета, правя 100 кила суджук, една каца зеле на терасата вкъщи, една – в офиса, и по една каца туршия. Зелето даже довечера ще го правим. Секретарките, имам две много готини секретарки, две манекенки, 25-годишни, ще накълцат зелето.”

***

 (за Бойко Борисов) “Ний двамата сме родени да командваме, да обичаме, да помагаме и да създаваме ред. Подкрепям ГЕРБ с ръце, крака и уши.”

***

 (през 2006 г. за БСП) “Сегашното правителство се справя според мене, няма по-хубави хора от комунистите, няма по-умни хора от Коалиция за България, защото те имат най-добри идеи за България и са перфектни хора.”

***

 “Като умра, ще има паметник 2 метра и ще пише: „Тук почива Йордан Петков, дядо ми, и ще почива Митьо Пищова „на живо.”

***

(какъв е за него Исус Христос) “Човек във вид на Бог. Такъв, какъвто съм аз.”

***

(за наградния фонд на поредния конкурс за миски) “Едната получи 50 кила суджук от „Родопа”, втората получи от една мандра 20 кила кашкавал и 20 кила сирене, а друга – три бута по 20 кила еленски бут от майстор от Елена.”

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account