facebook

10 психологически факта за Доналд Тръмп, разкриващи характера му

Доналд Тръмп

Доналд Тръмп, 45-ият президент на САЩ, е нееднозначна и много любопитна фигура, който разчупи политическите шаблони. Предлагаме ви 10 интересни факта за живота на стопанина на Белия дом:

1. Доналд Тръмп смята себе си за истински любимец на съдбата.

2. Тръмп има следното изказване: “”Преди всичко, нямаше да постигна всичко и да спечеля тези милиони, ако баща ми беше неудачник. Но винаги съм се чувствал длъжен да умножа онова, което той е направил”.

Но има слухове, че Доналд никога не е искал да се занимава със семейния бизнес. И единствено страха от отлъчване от семейните спестявания му дал стимул да се занимава с бизнес.

3. Мнозина поддръжници на Тръмп смятат, че негова основна черта е праволинейността му. Те отбелязват, че Тръмп винаги говори само онова, в което самият той искрено вярва, а не това, което хората искат да чуят.

4. Тръмп не се стеснява да говори и такива неща, които не са по вкуса на обществеността и предизвикват широк резонанс. Например в шоуто на Лари Кинг Доналд се изказа много негативно относно обявяването на Анджелина Джоли за най-красива жена на планетата. Тогава той заяви, че знае момичета, които са много по-красиви от Джоли.

5. Освен това, на Доналд Тръмп е присъща и известна самовлюбеност. Той сам нарича себе си “моралният компас за двадесетгодишните американци”.

6. Мнозина уважавани психолози, че знаменитата прическа на Тръмп (пищната лакирана коса) говори за наличие на комплекс за малоценност.

7. Дълго време Тръмп криел, че има немски корени, казвайки, че баща му и дядо му са шведи. Това било свързано с дългогодишно сътрудничество с ню-йоркски агенции за недвижими имоти, сред които имало много евреи, негативно отнасящи се към немците.

8. Повечето сгради, построени от неговата компания, Тръмп кръщава на свое име – например “Тръмп Тауър” на Пето авеню или “Тръмп Билдинг” на Уолстрийт. Този навик на Тръмп мнозина възприемат като ярък признак на мания за величие.

9. Самият Тръмп и семейството му живеят на последните три етажа нна сградата “Тръмп Тауър”. Резиденцията му заема почти три хиляди квадратни метра, а всички стати са оборудвани по последна дума на техниката и направени от скъпи материали: злато, бронз и мрамор. Апартаментът на Тръмп струва повече от 50 милиона долара, което го прави едно от най-скъпите жилища в Ню Йорк.

10. Тръмп е автор на 16 книги, в които разказва историята на своя успех, дава отлични съвети по ръководене на бизнес, откровено пише за семейния си живот и за това как се справя с живота си на публична личност.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account