facebook

10 футболни бисери с марка “Венци Стефанов”

Да събереш всички значими бисери на Венци Стефанов е доста трудоемък процес, който може да се сравни единствено с това да отучиш българския шофьор да спре да си хвърля пепелника през прозореца на колата. И все пак, ето 10 от най-забавните словесни изцепки на Бат’ Венци:

момче с очила“Нямам нищо против компютрите, но не може децата да ходят с лупи. Гледам 16-годишни, които ходят като снайперисти по улиците. С едни черни очила. Това за децата трябва да е държавна политика.”

 

 

кегелбан(към Локо (Сф) след мача с тях) “По-добри сте, ама на кегелбан!

 

 

 

 

ибряма(на въпрос кой да свири следващия мач) “Ами… Духовият оркестър… който и да свири, половината са виждаш… Може, тоя… к’ъв беше… аааа… с клар’нета. Да, Ибряма. Ибряма най-добре ще свърши работа – поне ше има шоу.”

 

 

Дюран Дюран(по адрес на рефера Ахмед Ахмед) “Жалко, че Дюран Дюран опропасти труда на момчетата.”

 

 

 

кухненснки сервиз(на въпрос какви ще са премиите в Славия след победа над ЦСКА) “На неженените момчета им взехме по две гаджета, а на тези, които са женени – специални подаръци за вкъщи -сервиз и най-различни домашни потреби, да не ги бият жените им.

 

 

опълченците на шипка(по повод претенциите на Батков, че Левски е най-старият отбор у нас) “Левски” може да е най-старият отбор, ама не в София, а в Персийския залив! По тяхната логика утре от ЦСКА могат да кажат, че са създадени от опълченците на Шипка. Истината е, че “Левски” е създаден, за да има “Славия” с кой да играе”.

 

 

Венци Стефанов(на въпрос спазвал ли е някога диета) “Ще си умра дебел и гладен”.

 

 

 

врабчета“Вие знаете ли какво представлява съблекалнята в Петрич? Водата тече като чешма. Искахме да отворим прозорците да се проветри. Казаха ни, че не може – серели врабците. Шефът на Беласица може да си говори, но козата си сака пръч.”

 

 

секрет(по повод исканията на Левски играчите на Славия да дадат допинг проба) “Нашите футболисти са на тяхно разположение. Ще се съгласим не само на допинг проби. Ако искат, и проби за паразити да ни вземат. Нека поискат и секрети. И това ще им дадем.”

 

 

проститутка“Проститутките поне ти доставят удоволствие, докато на нашите съдии им плащаме, за да ни ограбват”.

 

 

 

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account