facebook

30-те минути на ден, които могат да променят живота ти

теория на 30-те минути

Изображение: Free Digital Photos / digitalart

 

Най-голямата причина за провал е липсата на търпение.  Това, както и неконтролируемо желание да получите незабавни резултати и да ви се сбъднат всички желания, са в основата на повечето неуспехи. А реалността е такава, че успехът изисква време. Големият успех изисква много време.

Независимо от това, има начин, който проработва за всеки човек във всяка ситуация. Повечето хора знаят за него, но не го използват. Защо? Много по-добре е да проявиш търпение и да изчакаш, докато светът падне в краката ти. Светът обикновено никак не обича да отвръща с взаимност.

Въоръжете се с простичък метод, който със сигурност ще ви донесе успех. Нарича се “теорията на 30-те минути”. Предимството му е, че подхожда на всеки и може да се интегрира във всеки график. Основната идея е в това да правите по едно обикновено действие всеки ден в продължение на 30 минути, а впоследствие, с цел усъвършенстването му, да го усложнявате.

Изглежда много лесно и просто, нали? Но ще се изненадате колко много хора говорят за неговата баналаност, а никога не са го пробвали. Например може да отделяте по 30 минути на ден за четене. Ще си кажете “Безсмислени глупости”. Но така в рамките на година ще сте прочели около 24 книги – а това е повече, отколкото някои хора четат за 10 години!

Може да отделяте по половин час да изучавате чужд език, да натрупате опит в сфера, която в бъдеще ще ви бъде от полза,  да си изградите полезни умения или пък да получите по-задълбочени познания по въпрос, който ви интересува. Използвайте тези 30 минути, за да постигнете своята мечта. Практикувайте това, което цяла вечност отлагате поради липса на време. След прилагането на “теорията на 30-те минути” в продължение на 6 месеца, погледнете назад и си спомнете защо сте започнали.

Ще бъдете изумени колко много сте напреднали по пътя си само заради някакви си трийсет минутки. Не забравяйте, че вече сте направили повече, отколкото останалите. Не очаквайте незабавни резултати. За всяко нещо трябва време и колкото по-голяма е вашата цел, толкова повече крачки трябва да направите.

Успех!

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account