facebook

5 неща, които не знаеш за Джорджано

Джорджано

Вероятно сте чували за Джорджано – интернет сензацията, която показа, че запушеният нос, абсурдните текстове и липсата на музикален талант не са пречка да станеш популярен в българския шоубизнес. Ето 5 неизвестни факта за новата поп икона:

Малко автобиография

Истинското име на youtube явлението е Мирослав Стоянов. На 29 години е, живее в Стара Загора и може да звучи невероятно, но няма музикално образование. Завършил е професионална гимназия по облекло и туризъм с профил „Готварство“. Не знаем колко е добър с черпака в ръка, но определено напипа вярната рецепта за създаване на хитове.

Прощъпулникът

През 2010 г. Джорджи пуска дебютното си парче в нета “Но защо така”, посветено на голяма негова любов. Песента не среща голям отзвук, докато Джорджано не я праща на музикален продуцент, който от своя страна започва да я пуска по форумите. Първата песен я направил на майтап, но пък му харесало.

Джорждано Цяла нощ

Международно признание

Няма какво да се лъжем, талантът на Джорджи е твърде голям за родните ширини. Затова парчето му с фолк певицата Кристиана “Цяла нощ” логично бе забелязано и от международно признати звезди – рапърът Tyga го сподели в личната си фейсбук страница и написа, че Джорджано е невероятен и иска да дойде в България и да се запознае с него.

Вече се правят и кавъри на Джорджано

Творчеството на хитмейкъра със запушени синуси може и да не е от най-обемните, но пък провокира и вдъхновява – бургаският музикант Данте Кишишев (син на бившия футболист Радостин Кишишев), е направил метъл версия на най-популярното джорджаново парче – “Отиваме на купон”. Да се надяваме, че един ден “Металика” ще аранжират по свойски друга негова песен – “Къси гащи”.

Астрален близнак е с Бойко Борисов

Джорджано е роден на 13 юни – рождената дата и на Бойко Борисов. Дзън-дзън! Но съвпаденията не спират дотук – на 13юни е изплакал и сръбският актьор Гойко Митич! Явно родените на тази дата са орисани да са харизматични и с армия от фенове!

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account