facebook

5 от най-приятните професии

“Оффф, пак трябва да ходя на работа!” – с тази неприятна мисъл се събуждат повечето хора по света. Но има и такива, за които работата е истинско удоволствие. Ето някои професии, които предизвикват искрена завист:

                                                                         

Йога инструктор

йога инструктор

 На това му се казва добра работа – около теб е пълно с жени с огромна духовна и сексуална енергия, облечени оскъдно по потничета и клинчета, които искат да им балансираш чакрите. И после що йогите били щастливи хора…

 

Колоездач в Париж

най добрите професии

 А някой кара колело в прекрасния Париж посред лято, че на всичкото отгоре му и плащат за това. Не, не става въпрос за участник от “Тур дьо Франс”, който върти педалите като грешен дявол, а за колоездач, обикалящ с ултрамодерна триколка, оборудвана с камери, GPS и редица други джаджи, чиято работа е да снима различни обекти от френската столица за GoogleMaps.

 

Дегустатор на бира

дегустатор на бира

 Всички пием бира, но някои, освен бирени коремчета, правят и пари от това. Тестването на пенливата течност си е цяла наука, а дегустаторите са истински професионалисти, които спазват железни правила: като се започне от специалните зали, в които трябва да се опита бирата и се стигне до специалните чаши, от които трябва да се дегустира. Наздраве за тази професия!

 

Дегустатор на марихуана

дегустатор на марихуана

 И такова чудо има. Преди време американският вестник Westword пусна обява за тази длъжност, като изискванията бяха кандидатите да имат медицински удостоверения, позволяващи им да купуват легално канабис в един от специализираните диспансери в щата Колорадо, както и да умеят да описват състоянията на ума и тялото при пушенето на марихуана. Досещате се, че кандидатите за поста са били много повече, отколкото тези за стругар примерно…

 

Блогър на райски остров

райски остров

Австралийски босове пуснаха обява, че търсят човек, който шест месеца да живее в луксозна къща с изглед към Тихия океан и да получи заплащане в размер на 120 000 долара. Работата на щастливеца е да изучава островите от Големия бариерен риф, да поддържа блог със снимкови и видео материали и така да привлича туристи. Кой каза, че животът е гаден?

Още по темата: 5 от най-неприятните професии

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account