facebook

5 уникални момента от родния футбол

Когато на едно място са забъркани хора с прякори Сухия и Кокала, няма как да не е интересно!

Как Сухия засенчи сър Алекс и Моу

В един луд, луд мач между Ботев Враца и ЦСКА (3:4) треньорът на домакините Тони Здравков по прякор Сухия направи един луд, луд номер, след като взе картоните на главния съдия и ги… скъса! Гневът му Пелеев се стовари върху рефера, след като арбитърът отсъди дузпа срещу неговия отбор и изгони един от играчите. Постъпката на Тони намери международен отзвук, като редица издания в Англия, Хърватска и Ирландия показаха екшън-видеото и се скъсаха да се удивляват на смелостта му. „Забравете всичко, което сте гледали от Алекс Фъргюсън, Жозе Моуриньо и всички останали мениджъри. Всички те мъждукат в краката на този луд българин!”, коментира ирландският сайт Joe.ie.

Пряк свободен с… глава

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”, каза навремето прегракналия Марлон Брандо в ролята на Кръстника и ни накара да потръпнем от удоволствие какви велики мисли се раждат на тази земя. “Пряк свободният е удар, който обикновено се изпълнява с крак, ама е два пъти по-яко, когато се изпълнява с глава”, казваме пък ние в слаб опит да се разпишем в графата “Велико!” Поне в това ни убедиха преди години играчите на ЦСКА Стойко Сакалиев и Христо Янев, които  срещу Спартак Варна направиха кефа на кибиците, като изпълниха нарушение по наистина запомнящ се начин. С глава!

По-късно някакъв македонец Марио Гуровски копира изпълнението на Саката, което ни дава повод да кажем –  макета, пак сте втори!

Бодичек на съдията

http://youtu.be/dXnJzte-DC8

На един мач Левски-Черно море бранителят на гостите Сашо Александров доказа, че у нас съдиите са на почит, колкото и Андреа Бочели в “Син сити”.  След като съдията отсъди дузпа за нарушение именно на Сашето, защитникът се засили към рефера и го събори с бодичек в стил “Пенсионер копнее за евтини банани”. След мача “кечистът” заяви в своя защита: “Извинявам се на съдията, не беше нарочно. Просто се сблъскахме.” То така ненарочно стават повечето зулуми по дискотеките.

Коледната песничка на Кокала

Ако не гледаш футбол, сме длъжни да ти обясним, че за феновете на ЦСКА лицето Емил Велев-Кокала е по-дразнещо и от това да ти бръкнат с наплюнчен пръст в ухото. Затова и червените ултраси използват всеки сгоден момент да “отдадат заслуженото” на бившия левскар. Като например в двубой срещу Локо София, в който изпяват една доста забавна коледна песничка, изпълнена по-късно акапелно от… самия Кокал. Насладете се на това незабравимо изпълнение!

Вили Вуцов се гъбарка със заекващ репортер

Ексцентричността си има име много преди доброто момиче на “Дисни” Майли Сайръс да открие благата на алкохола. И това име е Вили Вуцов. Виждали сме толкова много култови моменти с участието на Малката Вуца, колкото не са къдриците по скалпа му. Няма да забравим как след един мач  ядосаният Вили започна да се подиграва на заекващ репортер. Както се казва – без коментар…

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account