facebook

10 факта, които ще те измъкнат от неловко мълчание по време на вечеря

Човек може да научи много неща за живота само от надписите в обществените тоалетни. Ако обаче не ти се дава левче за вход, ние безплатно ще ти разширим кръгозора със следните интересни факти за всичко, които могат да те измъкнат от неловко мълчание:

Здравко Желязков от “Ритон”

Здравко от ритон

Фамилията на Здравко от “Ритон” е Желязков, което автоматично означава, че по лична карта той носи нарицателното за много здрав мъж словосъчетание “Здравко Желязков”. За съжаление, презимето му не е Каменов, а Цоков, иначе ставаше 3 в 1 – неочаквано добра комбинация…

Единството на Кхоса

кхоса

Един антрополог предложил следната игра на деца от южноафриканската етническа група Кхоса: сложил кошница с плодове под едно дърво и казал, че който пръв стигне до нея, я печели. Когато дал старт, вместо да се затичат кой от кой по-бързо, всички деца, се хванали дружно за ръце и заедно отишли до кошницата. Когато антрополoгът ги попитал защо са постъпили така, те отговорили: “Убунту,  как може някой от нас да бъде щастлив, ако всички други са тъжни?” Убунту в културата на Кхоса означава, “Аз съм, защото сме ние”.

Пушенето е полезно за вашето здраве

Англия-чума

 Необичаен залог

България САЩ 94

В горещото футболно лято на САЩ’94 пристрастен към залозите албанец заложил жена си за победа на Германия над България…. а всички знаем как завърши този мач.

Слоновете не могат да скачат

снимка на слон

Не белите, а слоновете са единствените същества, които не могат да скачат. Логично – ходи скачай ти с тези габарити!

Какво виждат жените

жена гледа

Психолози са установили, че на жената са ú нужни само 45 секунди, за да оцени непознат мъж. 10 секунди ú трябват да оцени фигурата, 8 секунди да види очите, 7 секунди да забележи косата, още 10 секунди за устните и брадичката и 5 секунди за раменете. В последните 5 секунди жената поглежда венчалния пръстен – ако изобщо има такъв.

Волен от БЗНС

Александър Стамболийски

През 2003 година Волен Сидеров е кандидат за кмeт на София, издигнат от партия Национално сдружение – Български земеделски народен съюз (НС-БЗНС). Тогавашен лидер на партията пък е… Яне Янев.

Странна застраховка

ад

 Недоглеждане

Джанго без окови

 Най-странната дума

накакахинаянг

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account