facebook

9 неща, които не знаеш за 100 кила

100 кила

Той е един от малцината, които могат да отговорят утвърдително на въпроса “Ти па да не си 100 кила?” Защото той е Килата, майкаaaa! Виж 9 любопитни факта за един от най-хитовите родни рапъри:

Защо 100 кила

Пред катаджиите и данъчните е известен като Явор Янакиев, но артистичното му име идва от варненския лаф “Направо имам чувството, че имам 100 кила на гърба”. Той се употребява в ситуации, когато някой те “натовари” с приказки или пък просто ти вдигне нервите…

 Отнася се с внимание към Секса

Не става въпрос за креватните изпълнения, а за домашния любимец на рапъра – декоративно виетнамско прасенце на име Секса.Самият 100 кила признава, че си е взел прасето за “резервни части”.

Всеки ден се буди до Риана

И то без да прави сечено на Крис Браун. Просто над леглото си има закачена снимка на барбадоската певица.

рапъра 100 кила

До 100 кила няма други кила

Сиреч (нагаждачески използваме любимата дума на Бойко Борисов), рапърът в момента няма сериозна приятелка. “Търся под всеки един камък за любов, търся всеки един заблуден поглед, за да намеря новата ми любов. Търся някоя малка кошута, която да ме погледне и да преритам отвътре – нещо, което да ме накара да спра цигарите, кокаина и свинското.” – споделя изискванията си рапърът.

Ако замени козирката с шапка-невидимка

Ако е невидим за един ден, ще отиде в женската съблекалня на отбора по балет.

В очакване на идването на зелените

Но не на еко партиите на власт, а на инопланетяните. Килата вярва в съществуването на малките зелени човечета, а мечтата му е да дойдат извънземните, да ни дадат по едно “хапче на живота” и никога да не умрем.

100 кила аз съм 6

Получил похвали дори от дядо Вазов

След едно участие в Сопот, родния град на Иван Вазов, Килата тръгнал да си ляга, но внезапно му се явил духа на Патриарха на българската литература, който му казал: “Уби ги днеска! Уби ги!”

Да спасиш човешки живот, майка

Преди години на Южния плаж благодарение на добрите си умения в плуването варненецът спасява момиче от удавяне. “То може би само това и четвърта песен от втория ми албум са нещата за които не съжалявам.” – анализира на шега житейския си път Явор.

 Най-тежкото му напиване

Логично, не го помни. Но помни прибирането си по супер правата и идеална за наквасени хора улица в квартала си, на която, както си вървял, и изведнъж заспал. Здрав, прав, корав и пиян заспал по средата на улицата! Когато се събудил и направил първата, но важна крачка към дома си, настъпил някакво куче… След този случай една седмица не излизал от вкъщи.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account