facebook

9 предсказания на Нострадамус за 2015 година

Нострадамус

Предсказанията на Нострадамус винаги са вълнували света. Нека видим какво е предрекъл за 2015-а година:

1. Силно земетресение в САЩ ще доведе до хуманитарна катастрофа. Така ли ще е или не, ще разберем скоро.

2. През 2015-а кризи ще засегнат Франция и Германия и ще има покушения срещу лидерите на 4 световни сили.

3. Понятието “данъци” ще спре да съществува, а учените ще направят няколко велики открития, в частност, ще открият вечен еликсир за младост.

4. Човечеството ще открие нов способ за получаване на евтина електроенергия. Вероятно, нейният източник ще е свързан с използване на слънчева енергия. Tова ще окаже значително въздействие върху световната икономическо положение, до голяма степен ще го стабилизира.

5. Между другото, ще се подобри социалното равенство в много държави по света. Финансовата криза обаче ще продължи да се усеща. Но сега най-големите проблеми ще ги усеща САЩ, а не европейските държави.

6. Нострадамус прогнозира голямо изригване на вулкана Везувий, който се очаква да се проведе в края на 2015 и началото на 2016. Това ще бъде огромно по своите мащаби стихийно бедствие, което ще предизвика множество земетресения и Земята ще потъне в мрак за няколко дни.

7. А най-важното предсказание на Нострадамус за 2015 г. е, че в началото на този период на Земята ще се появи нов месия, който в бъдеще ще стане обединител и ще спаси цивилизацията от злото и разврата, в който хората бавно ще потъват.

8. Именно в началото на 2015 г. според Нострадамус ще се зароди нова религия, която първоначално ще се появи в Русия, но много скоро ще се разпространи и в други региони. Тази религия съвсем скоро, до 2040 г. ще стане единствената на Земята, около която ще се обедини цялото общество.

9. И последно: през първата половина на 2015 г. ще възникне сериозен конфликт в Близкия изток, а именно Иран ще обяви ултиматум на Турция и светът ще бъде на ръба на Трета световна война.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account