facebook

9 признака, че сте имали предишен живот

душа

Удивителните сигнали за това, че сте живели в миналото…

Макар днес всички да говорят, че животът трябва да се живее пълноценно, някои хора вярват в това, че човек може да има няколко живота. Това е така наречената теория за реинкарнацията. Всеки има свое мнение по темата, аз лично се отнасям скептично към идеята, но ето списък със сигнали, които могат да подскажат, че вече сте преживели един живот на тази планета някъде в сърцето на Англия в епохата на Тюдорите.

1. Повтарящи се сънища

като цяло за повтарящите се сънища могат да се намерят много обяснения, но казват, че ако ви се повтаря само един сън, то е възможно това да е ключ към вашето минало. Сюжетът може да бъде някоя историческа епоха, друга местност. Това е един от признаците, че те съществували по-рано в друга точка от историята.

2. Дежавю

Всеки от нас поне веднъж в живота си е изпитвал внезапното и странно усещане… Знаем, че това, което се случва сега, се случва за първи път. Но изведнъж осъзнаваме, че веднъж вече се е случвало: аз съм бил тук, виждал съм вече този човек, чувал съм тези думи… Настоящето сякаш се среща с миналото… Учените обясняват това явление с парамнеза, парапсихология – минал живот.

3. Помните събития от миналото

Ключовият момент: не сте били участник. Тоест имате спомени, които не трябва да са в главата ви. При това е възможно да ги помните в доста ярки цветове. Някои хора твърдят, че това са осколки от вашата минала памет.

4. Имате невероятна интуиция

Вярващите в реинкарнацията твърдят, че се намирате в удивителна връзка с времето. Както в миналото и настоящето, така и в бъдещето Често можете да предскажете изхода на едно или друго събития, да почувствате как и къде да действате, с което често удивлявате околните.

5. Необосновани страхове и фобии

От какво ли не се боим: вода, височини, паяци или змии. Но откъде са се взели тези страхове? Някои вярват, че са резултат от болезнени събития в миналото. Ако например се страхувате от змии и сами не знаете защо, може би отговорът е именно в това?

6. Мистериозна болка

Това, разбира се, е спорна точка, но не е ли възниквала у вас фантомна болка в здрави участъци от тялото, изчезваща след миг? Възможно е в миналия си живот да сте били примерно войник и да сте изгубили крак, а сега във вас да отеква стара травма…

7. Намерили сте сродната си душа

Това малко напомня на филма “Тетрадката”. Но е възможно, ако с всички фибри на душата чувствате, че някой е сродната ви душа (може дори да е непознат),  не е изключено това да не е случайно. Тази красива романтична теория е потвърждение, че всеки на този свят си има своя половинка.

8. Чувствате, че душата ви е стара

Този феномен може да се срещне, когато човек смята, че душата му живее повече отколкото той самият. Ако сте мъдри за годините си или чувствате по-зряло, отколкото трябва, не е изключено зад гърба си да имате минало, а сега да е едно от “настоящето”.

9. Имате чувството, че не съответствате на времето

Усещането, че не им е тук мястото така или иначе спохожда много хора. Но малцина чувстват, че не са в своето време. Понякога може да ви се струва, че за вас ще бъде идеална напълно друга епоха или местност. Това разбира се не значи, че всички самотни хора копнеят за миналия си живот. Но ако вас просто ви тегли някъде там, то може би сте пропуснали много в миналото?

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account