facebook

Наръчник за оцеляване в България

Форест Гъмп тича

Ако сте чужденец, който има път към България, задължително прегледайте този наръчник. Спасява животи и спестява нерви:

1. Влезеш ли в бар, старай се да не гледаш в хората в очите. Особено онези с прилепнали черни фланелки, стероидни бицепси, тридневни бради и лачени обувки. Ако случайно настъпиш някого от тях, тичай с викове: „Аз съм американски гражданин и искам убежище!“ Дори и да не си.

2. На пешеходна пътека се преминава с тичане.

3. Когато си поръчваш „прясна“ риба (или каквато и да е друга храна) в някой черноморски курорт, първо даваш едно парченце на котката под масата. Ако не умре, ядеш.

4. Ако видиш черен „Линкълн“, а в него човек с черни дрехи и „Ролекс“ на ръката, не се страхувай. Това не е мафията, църквата е.

5. Ако се возиш в такси и забележиш върху таблото цифрите „74-75“, не очаквай всеки момент да зазвучи едноименното парче на The Connells. Това не е радиото, броячът е.

6. Ако попаднеш в ситуация, в която ти се струва, че си заобграден от Чубака и неговите танцуващи роднини, не се притеснявай – на кукерски фестивал си.

7. Ако ще се возиш в маршрутка, задължително си плати здравните осигуровки, напиши си завещанието и вземи със себе си икона.

8. Ако ще пътуваш с БДЖ, задължително си плати здравните осигуровки, напиши си завещанието и вземи със себе си икона. Осветена икона.

9. Наложи ли ти се, не дай боже, да ползваш услугите на държавната администрация, научи някоя мантра за успокоение.

10. Две неща не се правят в Несебър: не гледаш хората в очите и не спориш за парко място.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account